ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η θρυλική Ελλοπία επιστρέφει!

WIZ TEAM

Δεν είναι η πρώτη φορά που το σχήμα του θρυλικού μαγαζιού συναντιέται για live εμφάνιση, πλην όμως κάθε φορά στην είδηση ενός νέου live ο δικός μας ενθουσιασμός είναι ο ίδιος.

Έχουν περάσει σχεδόν τρεις δεκαετίες από το άνοιγμα μιας από τις πιο δυνατές μουσικές σκηνές της πρωτεύουσας -η Ελλοπία λειτούργησε στην οδό Στασίνου από το '94 ως το '97. Και παρόλο που η περίοδος λειτουργίας της δεν ήταν και τόσο μεγάλη, εντούτοις είναι πολύς κόσμος που ακόμα θυμάται με νοσταλγία εκείνη την περίοδο.

Το ίδιο συμβαίνει μάλλον και με τους ίδιους τους συντελεστές του σχήματος της Ελλοπίας, με πρώτους και καλύτερους τους δύο Δημήτρηδες, Φανή και Μακρή, αφού έκτοτε έχουν διοργανωθεί αρκετά reunion. Η πρώτη επανασύνδεση έγινε το 2017, ενώ ακολούθησαν κι άλλες, με το σχήμα να επανασυναντιέται συνήθως στο Downtown, στη Λευκωσία (εξάλλου, το κτήριο που στέγαζε την Ελλοπία έχει κατεδαφιστεί).

Κάθε φορά ο ίδιος χαμός. Οι fans του σχήματος είναι πάντα εκεί, ενώ επιπλέον στα live πηγαίνει και κόσμος που έχει ακούσει και άρα θέλει να πάρει γεύση από τη μουσική σκηνή φαινόμενο των mid 90s. Ένα μαγαζί που, ενώ η διασκέδαση της εποχής περιοριζόταν σε clubs, μπουζούκια, μικρές μπουάτ και μουσικές σκηνές με ροκ πρόγραμμα, ξαφνικά σύστησε ένα αλλιώτικο είδος διασκέδασης με το λεγόμενο έντεχνο να είναι ο πρωταγωνιστής -από Μάνο Λοΐζο, Ξυλούρη, Καββαδία, Παπάζογλου και Ξαρχάκο, μέχρι Παπακωνσταντίνου, Ζεβουδάκη, Περίδη, Μαχαιρίτσα, Κατσιμίχες και Ζεβουδάκη.

Όπως προαναφέραμε, σε κάθε επανασύνδεση γίνεται το αδιαχώρητο, οπότε αντίστοιχο αναμένεται να είναι το σκηνικό και στις 26 Μαΐου και 2 Ιουνίου 2023, στα live που έχουν ανακοινωθεί ήδη για το DownTown

«Στις βροχερές μέρες λαμβάνονται οι καλές αποφάσεις!», αναφέρουν χαρακτηριστικά στη σχετική ανάρτησή τους οι Δημήτρης Φανής και Δημήτρης Μακρής, σημειώνοντας παράλληλα πως σύντομα θα δοθούν περισσότερες πληροφορίες.