ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η Χαριτίνη ξανά στο Καφενείο Πρόζακ

WIZ TEAM

Η σπουδαία αυτή καλλιτέχνιδα (ερμηνεύτρια-τραγουδοποιός-μουσικός-ζωγράφος) με την αισθαντική φωνή, θα βρεθεί ξανά στο αγαπημένο της μαγαζί στη Λευκωσία.

Τα live της Χαριτίνης δεν χρειάζονται συστάσεις. Με τις γεμάτες συναίσθημα και ευαισθησία ερμηνείες, την ευγένεια ή ακόμα και τη συστολή που πάντα χαρακτηρίζει την επί σκηνής παρουσία της, έχει έναν μαγικό τρόπο να μας μεταφέρει σε έναν κόσμο νοσταλγικό και όμορφο, γεμάτο παλιά ελληνικά ακούσματα, κυρίως από την εποχή των μπουάτ, με επιλογές από Αρλέτα, Γαλάνη, Πλέσσα, Antique, Τσανακλίδου κ.λπ,

Φυσικά, το πρόγραμμα πάντα εμπλουτίζεται και με ορισμένα πιο τζαζ τραγούδια, αλλά και κάποια δικά της, όπως για παράδειγμα η «Μαιτρέσα» που συνήθως θα ακουστεί προς το τέλος του live κατ’ απαίτηση του κοινού ή και το πολύ μελωδικό «Ό,τι ήτανε».


Άλλο ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα των live της στο Πρόζακ είναι η παρουσία ενός guest στο πλευρό της. Όπως μαθαίνουμε από την ίδια, αυτή τη φορά μαζί της θα βρίσκεται η Μάγδα Ηγουμενίδη.

«Η Χαριτίνη έρχεται, φεύγει, ξαναγυρνά. Εμείς, παθιασμένα αντικοινωνικοί ενίοτε, αντικοινωνικά παθιασμένοι πάντα, εναποθέτουμε σε μια ηλεκτρονική μπουάτ ό,τι απέμεινε απ’ την πανσέληνο και περιμένουμε να κλείσει το μπαρ» γράφει η ανάρτηση του Πρόζακ στο Facebook, μέσω της οποίας προαναγγέλλεται η επικείμενη συναυλία. Επ’ ευκαιρίας αξίζει να αναφέρουμε πώς, πάντα, τις πολύ ωραίες αφίσες των συναυλιών της Χαριτίνης, τις φτιάχνει ο Ορέστης του Πρόζακ.

Info
Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2024
Καφενείο Πρόζακ, 20.30
Μέδωντος 3Α, Λευκωσία
6 ευρώ υπερτίμηση στο πρώτο ποτό