ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η Ζήνας Κάνθερ είναι ο νέος hot προορισμός

WIZ TEAM

Μετά το Seven Monkeys, που προϋπήρχε, άλλα δύο ωραία bars έχουν αναγάγει την οδό Ζήνας Κάνθερ, στο κέντρο της Λευκωσίας, σε δημοφιλή προορισμό για όσους θέλουν να διασκεδάσουν με ωραίες μουσικές, κοκτέιλ και ποιοτικό φαγητό.

Theory

Σε ένα καλαίσθητο και μοντέρνο περιβάλλον -το interior επιμελήθηκε το Marios Itsis Interior Design Studio- προσφέρει cocktails, κρασί, όλων των ειδών τα spirits, όπως επίσης και platters με premium είδη delicatessen. Ανάμεσα στα πολύ ιδιαίτερα κοκτέιλ της λίστας είναι το Le Blanc με λευκό ρούμι και λευκή σοκολάτα, το Buena Onda με τεκίλα και chili, αλλά και το Prophecy με λευκό ρούμι και γλυκό λευκό πιπέρι. Τη μουσική επιμέλεια του Theory έχουν αναλάβει οι δύο DJs του μαγαζιού, DJ Egglezos και DJ Ντίνος Κωνσταντίνου.

Info
Τηλ. 94089000
Ζήνας Κάνθερ 22, Λευκωσία
ΤΡ-Κ 17.00-02.00
 

Amano Kitchen Bar

Urban drinkery, με ωραία cocktails και γευστικά πιάτα to share, το οποίο αποτελεί μια δυνατή after work πρόταση. Το μενού φέρει την υπογραφή του chef  Χρήστου Νοέλ Bassil, ο οποίος δημιούργησε ιδιαίτερα bites όπως guioza, bao puns, dips και δροσερές σαλάτες, που συνδυάζονται τέλεια με τα ιδιαίτερα cocktails και τα κρασιά. Θα αγαπήσετε την ανεβαστική μουσική του Manic Mike. Τα σαββατοκύριακα προσφέρεται brunch.

Info
Τηλ. 99938500
Ευαγόρου 17, Λευκωσία
Δ-ΠΑΡ απόγευμα, Σ-Κ από το πρωί


7
Monkeys

Από τα πιο πετυχημένα spots των τελευταίων χρόνων, έκανε re-opening σε νέο χώρο στην αρχή του καλοκαιριού. Μεταμορφώνει το κέντρο της Λευκωσίας, με ωραία ατμόσφαιρα, παρεΐστικη διάθεση και party mood με funky soul, disco και pop μουσικές, συχνά από DJs. Εξωτικά κοκτέιλ σε 180 διαφορετικά tiki ποτήρια, καθώς επώνυμα και κλασικά, spritzers και κρασί, τσιμπολογώντας πίτσες από τέσσερα διαφορετικά είδη.

Info
Τηλ. 99080884
Λεωφόρος Ευαγόρου 7Α, Λευκωσία
Δ-Κ 18.00-01.00 (ΠΑΡ&Σ ως τις 02.00)