ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ίσως το καλύτερο location στην Κύπρο για ένα double smash burger

WIZ TEAM

Ονομάζεται Andy, είναι ο τύπος πίσω από το project (ή καλύτερα pop-up μπερκεράδικό) FlipStreet Burgers και θα τον βρεις τα σαββατοκύριακα του Μάρτη και του Απρίλη να φτιάχνει νόστιμα και ζουμερά burgers στο ίσως πιο ειδυλλιακό location στην κυπριακή ύπαιθρο.

Η ιδέα του κατά κόσμον Ανδρέα Λουκά, να στήσει την καντίνα του δίπλα στο ενετικό γεφύρι του Καλοπαναγιώτη, κάτω ακριβώς από τη μονή του Αγίου Ιωάννη του Λαμπαδιστή, αγκαλιάστηκε αμέσως από τον κόσμο, αφού δεκάδες ήταν αυτοί που έσπευσαν να βάλουν τις παραγγελίες τους για ένα burger, είτε τηλεφωνικώς (99442403) είτε μέσω Facebook και Instagram.

Ο ίδιος περιγράφει κάπως έτσι τα burgers του, αναφέροντας μάλιστα πως η εν λόγω περιγραφή θα σας κάνει να θέλετε να τον αγκαλιάσετε και να τον φιλήσετε: «το double smashed 100% βοδινό burger μπαίνει στα σπιτικά buns που φτιάχνονται από γλυκοπατάτα και καπυρώνονται με βούτυρο. Πάνω στο burger τοποθετείται επίσης αμερικάνικο τυρί, μαρμελάδα από τραγανό μπέικον και bourbon whiskey, λεπτοκομένο ψημένο κρεμμύδι, μια μεγάλη φέτα ώριμης ντομάτας, αλλά και μια κρούστα από μοτσαρέλλα».

Με αυτή την περιγραφή, και γνωρίζοντας πού θα απολαύσεις το εν λόγω burger, δύσκολα μπορείς να αντισταθείς στον πειρσαμό.

Συνδύασέ το με δικής του παραγωγής ice tea λεμόνι, φτιαγμένο με μέλι της περιοχής και ζήσε την απόλυτη ζεν εμπειρία δίπλα στο ποτάμι.

Μη ξεχάσετε την κράτηση!

Σημείωσε τέλος πως ο Andy και δη το FlipStreet Burgers θα βρίσκεται by the river για όλα τα σκ του Μάρτη και του Απρίλη.