ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

JK One, ένα νέο resto bar στην καρδιά της Λευκωσίας

WIZ TEAM

Στο σημείο που βρισκόταν ένα από τα πιο θρυλικά bar restaurants της πόλης, πλέον θα βρεις το JK One Resto Bar, το οποίο προσφέρεται για after work gatherings, για δείπνο, για ποτό και για parties με ωραίες μουσικές!

Σε ένα ολότελα νέο σκηνικό με Victorian style αναφορές, στον αριθμό 1 της οδού Κένεντυ θα πας για καλό φαγητό, μεγάλη γκάμα ποτών, ωραίες μουσικές, και για το ωραίο vibe που δημιουργείται εκεί από νωρίς το απόγευμα μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες.

Εκεί που για μια ολόκληρη εποχή υπήρξε το θρυλικό Aperitivo, για 15 χρόνια συγκεκριμένα, πλέον κάνει παιχνίδι το JK One Resto Bar. Η αλλαγή στον χώρο είναι εμφανής, ενώ στο κομμάτι της διακόσμησης ξεχωρίζουν σίγουρα τα φωτιστικά με το βικτωριανό touch, οι ωραίες κορνίζες και φυσικά η Mona Lisa μου μαγνητίζει τα βλέμματα.

Στο JK One θα πας από πολύ νωρίς το απόγευμα για τα Afterwork Gatherings, αφού από τις 17.00 εκεί θα απολαύσεις ambiance μουσική, ποτά αλλά και finger food, με επιλογές από sushi, platters με τυριά, κάποια είδη tapas, διάφορες μεξικάνικες γεύσεις κ.ά. Στο μενού θα βρεις επίσης διάφορες άλλες προτάσεις με fusion κατεύθυνση, αλλά και ακριβές κοπές όπως Wagyu Beef Steak και Irish Tomahawk Steak.

Το crowd του μαγαζιού απαρτίζεται και από αρκετό νεαρόκοσμο, οι οποίοι συνηθίζουν να βγαίνουν από νωρίς για ποτό, κουβέντα και bites αμέσως μετά τη δουλειά.

Σημαντικό είναι να αναφερθεί πως για τα απογεύματα (17.00-20.00) προσφέρεται 20% στον λογαριασμό, στο φαγητό και το ποτό.

Στο JK One φυσικά, καθημερινά από τις 22.30 και μετά στήνεται ένα δυνατό πάρτι, με mainstream μουσική, ενώ τις Πέμπτες παίζει latin και τις Παρασκευές ρετρό με ελληνικά και ξένα ακούσματα.

Το μαγαζί προσφέρεται επίσης για εταιρικά και ιδιωτικά events, γενέθλια, βαφτίσεις, hens & bachelor parties, farewell parties, αλλά και afterwork gatherings όπως προαναφέραμε!

Info
Τηλ. 22100990
Κένεντι 1, Λευκωσία
ΤΡ-Κ 17.00-03.00