ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Καφές και γήινη δροσιά σε μια νέα καφετέρια εκτός πόλης

WIZ TEAM

Εκτός από εξαιρετικό φαγητό, στις φημισμένες ταβέρνες και ψαροταβέρνες του, ο Άγιος Θεόδωρος προσφέρει πλέον και την επιλογή για καλό καφέ, σε έναν χώρο με ωραία θέα!

Το Ikmada Coffee and More εμφανίστηκε πριν από μερικούς μήνες στο χωριό, σε ένα σημείο απ’ όπου κανείς μπορεί να απολαύσει μια ωραία θέα, μαζί φυσικά με τον καφέ του και ένα σνακ.

Η Γιώτα προσφέρει όλα τα είδη καφέ (Illy συγκεκριμένα), όπως επίσης διάφορα αλμυρά σνακ που φτιάχνει η ίδια -χαλουμωτές, ελιωτές και κολοκοτές. Στο μενού του Ikmada θα βρείτε επίσης επιλογές σε τσάι, φρέσκο χυμό, αλλά και διάφορα γλυκά, όπως σιροπιαστά και butter cookies.

Για τους πιο μερακλήδες υπάρχουν και τα ποτά, με επιλογή από κρασί, ζυβανία, ούζο και μπύρα, ενώ προσφέρονται και ζεστά σάντουιτς (παραδοσιακό τριάρα), κούπες και λαχματζούν της ώρας.

Αξίζει, τέλος, να αναφέρουμε πως ικμάδα κυριολεκτικά σημαίνει η δροσιά της γης, και πως πρόκειται για μια έννοια που χαρακτηρίζει απόλυτα φύσει και θέσει τον χώρο. Επιπλέον, φυσικά, ικμάδα είναι και η ενέργεια-ζωντάνια που σου δίνει ο καφές.

Info
Τηλ. 97945417
Κερύνειας 10, Άγιος Θεόδωρος, επ. Λάρνακας
ΤΡ-Κ 08.00-17.00

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: Για κρέας ή ψάρι στον Άγιο Θεόδωρο, σε 8 δημοφιλείς ταβέρνες