ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Καφές, μεζεδάκια και κρασί στο νέο μοντέρνο καφενείο της πόλης

ΜΑΡΙΑ ΦΑΝΤΗ

Τα σύγχρονα καφενεία είναι μία τάση που έχουμε αγκαλιάσει και αγαπήσει πολύ στο νησί, ειδικά για τις περιπτώσεις που θέλουμε ένα μέρος για να αράξουμε με την παρέα.  

Η τάση της απλότητας εμφανίζεται όλο και πιο συχνά σε πλατείες και στενά της πόλης, μέσω των σύγχρονων καφενείων που συνδυάζουν το παλιό με το μοντέρνο.

Αυτή την αίσθηση έχουν δημιουργήσει και στο νέο σύγχρονο καφενείο της Λάρνακας, το Διαφορετικό, στην οδό Ζήνωνος Κιτιέως 5.

Πρόκειται για έναν all day σύγχρονο χώρο, στο περιποιημένο εσωτερικό και στην εξωτερική αυλή του οποίου πρωταγωνιστεί από το πρωί ο καφές και το κυπριακό brunch, ενώ τα μεσημέρια -τις καθημερινές- το κοινό έχει την ευκαιρία να απολαύσει μαγειρευτά πιάτα όπως γεμιστά, μακαρόνια του φούρνου ή σπαγγέτι με κοκκινιστό κρέας και άλλες νόστιμες μαμαδίστικες συνταγές.

Τα απογεύματα συνεχίζει με καφέ, after work drinks, platter αλλαντικών και τυριών, ουζομεζέ και μεζέδες 10 πιάτων που προσφέρονται τόσο τα βράδια όσο καθ' όλη τη διάρκεια της μέρας τα σαββατοκύριακα.

Εκτός από αυτά, ο χώρος διοργανώνει μουσικές βραδιές έντεχνου και ρεμπέτικου τραγουδιού.

Ένα ιδανικό στέκι του οποίου η εξωτερική περιποιημένη αυλή είναι ό,τι πρέπει γι’ αυτά τα χαλαρά ανοιξιάτικα και καλοκαιρινά βραδάκια.

Info
Τηλ. 97840575
Ζήνωνος Κιτιέως 5, Λάρνακα
ΔΕΥ-ΚΥΡ 09.00-01.00