ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Και αυτό το σαββατοκύριακο πάμε Gallery Stasikratous για brunch ή lunch

NEWSROOM WIZ-GUIDE

Με ένα νέο «πιάτο εβδομάδας» υποδέχεται το σαββατοκύριακο το Gallery Stasikratous.

Το ανανεωμένο μαγαζί της κεντρικής οδού της Λευκωσίας, παρουσίασε ένα ωραίο πιάτο εβδομάδας, το οποίο θα είναι διαθέσιμο μόνο για τις 28 και 29 Ιανουαρίου.

Το πιάτο εβδομάδας ονομάζεται Chimitchurri toast -το όνομα προέρχεται από την αρωματική αργεντίνικη πράσινη σάλτσα. Ένα αρκετά instagramable πιάτο, που αφορά σε ένα ανοιχτό toast με goat cheese, avocado, δύο αυγά ποσέ, γλυκοπατάτα και φυσικά το chimitchurri sauce.

Στην κατηγορία «οι προτάσεις του chef» για αυτή την εβδομάδα βρίσκουμε ακόμα το Eggs Benedict με τα ποσέ αυγά και την περίφημη Hollandaise sauce και το Avocado Toast με το ξεχωριστό panko crusted αυγό.

Για ένα πιο γεμάτο μεσημεριανό, το signature πιάτο του Gallery Stasikratous, το λεμονάτο μπούτι κοτόπουλο, αποτελεί πάντα μια αξιόπιστη πρόταση, ενώ πολύ καλές επιλογές αποτελούν επίσης η tomahawk μπριζόλα και ο σολομός με κινόα και αβοκάντο.

Και όλα αυτά σε ένα ευχάριστο περιβάλλον -ιδιαίτερα κατά τις ηλιόλουστες μέρες-, στην οδό Στασικράτους, έξω στην αυλή στον ωραίο εσωτερικό χώρο!

Για κρατήσεις 22270061