ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Και δεύτερο Jerry’s, στη Λεμεσό

WIZ TEAM

Τον Μάιο του 2022 προσγειώθηκε στη Λευκωσία η διάσημη ανά το πανελλήνιο καντίνα Jerry’s Foodtruck, με τα πολύ νόστιμα street food γλυκά.

Το 18ο στη σειρά κατάστημα της αλυσίδας «πάρκαρε» στην πολυσύχναστη λεωφόρο 28ης Οκτωβρίου, στην Έγκωμη, προσφέροντας τη μεγάλη street food γκάμα προϊόντων του στη Λευκωσία. Αυτή ως γνωστό μεταξύ άλλων περιλαμβάνει donuts (γλυκά και αλμυρά), hotdognuts (hotdog με ζύμη donut), hotdilla (λουκάνικο τυλιγμένο με τορτίγια), pitzza, τσουρέκια, Jerry's Sticks (κρουασίνια βουτύρου βουτηγμένα σε ζεστές πραλίνες) και banana roll (μπανάνα τυλιγμένη μέσα σε τορτίγια με σοκολάτα και μπισκότο, μέσα σε λιωμένη πραλίνα).

Ένα και κάτι χρόνο μετά, και συγκεκριμένα σήμερα (Παρασκευή 1η Σεπτεμβρίου), ανοίγει στη Λεμεσό και συγκεκριμένα στην οδό Αγίας Φυλάξεως 38, το δεύτερο κυπριακό Jerry’s Foodtruck και 19ο της αλυσίδας.

Το grand opening είναι προγραμματισμένο για τις 5 το απόγευμα, όπως ενημερωνόμαστε από σχετική ανάρτηση του -εκ των ιδιοκτητών- δημοφιλούς ηθοποιού Κούλλη Νικολάου.



Το (success) story

Πριν από εφτά χρόνια, το 2016, οι «οδηγοί» της καντίνας, Τάσος Γκουσγκούνης και Γιάννης Χρηστίδης (αδελφός της Σίσσυς Χρηστίδου), πήραν την απόφαση να επαναφέρουν τη μαγεία και τη φήμη που ακολουθούσε το foodtruck του κοινού τους θείου, Γεράσιμου (Jerry), ο οποίος στα 50s γυρνούσε στην Αμερική με το φορτηγάκι του, πουλώντας γλυκά.

Με βάση τις ζύμες του donut και του τσουρεκιού και με μια μεγάλη ποικιλία σε γεύσεις και γλυκά toppings, το Jerry’s έδωσε σε όλους τη δυνατότητα να παίξουν με τους δικούς τους γλυκούς συνδυασμούς. Οι πιο διάσημες γεύσεις του μαγαζιού, περιλαμβάνουν τα sweet burgers, τα πρώτα γλυκά burgers στην Ελλάδα, από κοινού με τα φημισμένα birthday cakes με τα kitkat.