ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Και quick casual και ποιοτικό!

WIZ TEAM

Τα χρώματα στη διακόσμηση, αλλά και μερικά props, όπως για παράδειγμα το φλίπερ (pinball), σου δίνουν την αίσθηση ότι μπήκες σε diner στην Αμερική. Μάντεψε τι, όμως… Είσαι στη Λευκωσία, σε ένα quick casual εστιατόριο, όπου θα βρεις πολύ καλό φαγητό και δη εξαιρετικό κοτόπουλο, φτιαγμένο με ποιοτικές πρώτες ύλες -μάθε απλώς ότι οι πατάτες είναι ολόφρεσκες, κατ’ ευθείαν από Ξυλοφάγου!

Όταν πας σε quick casual εστιατόριο και συνειδητοποιείς ότι το κοτόπουλο (chick in tenders) είναι χειροποίητο της ώρας, ότι οι πατατούλες είναι κυπριακές και φρεσκοτηγανισμένες, ότι το burger είναι αληθινά νόστιμο αφού φτιάχνεται από παραφιλετάκια και όχι από κιμά και ότι σχεδόν όλες τις επιλογές του μενού μπορείς να τις έχεις στο πιάτο σου είτε από τηγάνι είτε στη σχάρα, τότε σίγουρα φεύγεις ικανοποιημένος και εύκολα γίνεσαι επαναλαμβανόμενος πελάτης.

Στο Chick-in Tenders, στα Λατσιά, τα πράγματα είναι απλά. Εδώ, σε αντίθεση με τα πλείστα εστιατόρια της κατηγορίας του, ο κόσμος που το επισκέπτεται περιμένει το φαγητό και όχι το φαγητό τον κόσμο (που σημαίνει ότι όλα τα φαγητά είναι της ώρας), όλα τα είδη σε κοτόπουλο μπορείς να τα παραγγείλεις είτε τηγάνι είτε σχάρας και τέλος, το φαγητό που έρχεται στο πιάτο σου είναι και νόστιμο και χορταστικό.

Για τις πατάτες δε, ο ενθουσιασμός σου θα είναι απερίγραπτος όταν, δοκιμάζοντάς τες, θα μάθεις πως είναι κυπριακές, από το κατεξοχήν πατατοχώρι, τη Ξυλοφάγου. Inside info: έρχονται από παραγωγό ο οποίος συγγενεύει με τον εμπνευστή της Big Potato!

Σε αυτό το εστιατόριο, τα best seller chink in tenders είναι χειροποίητα της ώρας και ολόφρεσκα, τα sauces (garlic savoury, sweet honey mustard και spicy mix) για τα wings και τις πατατούλες το ίδιο, τα burgers είναι πολύ-πολύ νόστιμα (ειδικά το κλασσικό αλλά και το δημοφιλές Extreme Burger) και οι τιμές είναι λογικότατες.

Τι άλλο μπορεί να θέλει κάποιος από μια εμπειρία με την οικογένεια σε fast casual εστιατόριο, του οποίου η φιλοσοφία αλλά και η νοοτροπία παραπέμπουν σε ωραία αμερικάνικα diner; Άλλωστε, έχοντας μεγάλη εμπειρία από εστιατόρια στην Αμερική, οι ιδιοκτήτες δεν θα μπορούσαν να μην βάλουν στον χώρο όσα καλά «αποκόμισαν» όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Μάθε τέλος πως το φαγητό μπορείς να το απολαύσεις είτε επί τόπου, παίζοντας παράλληλα ένα φλίπερ ή με τα παιδιά στον μπροστινό παιδότοπο, είτε παραλαμβάνοντάς το μέσω drive thru, είτε τέλος, μέσω delivery από οποιασδήποτε πλατφόρμα.

Info
Τηλ. 22570570
Γιάννου Κρανιδιώτη 18, Λατσιά
Δ-Κ 11.00-22.30