ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Καλοκαίρι χωρίς υδρόπαρκα δεν γίνεται!

Τα υδάτινα πάρκα, ή υδρόπαρκα, έχουν και το φετινό καλοκαίρι την τιμητική τους! Διασκέδαση, χαλάρωση, ξεγνοιασιά. Μια ανεπανάληπτη εμπειρία για μικρούς και μεγάλους που θέλουν να ζήσουν την περιπέτεια, κάτι το διαφορετικό και συναρπαστικό.

Τα υδρόπαρκα είναι τα συν του καλοκαιριού και έχουν γίνει δημοφιλή για το διασκεδαστικό και χαλαρωτικό τους περιβάλλον. Ξεχωρίσαμε τρία στα οποία είναι ενεργό το σχέδιο ανταμοιβή της Τράπεζας Κύπρου, που επιβραβεύει με βαθμούς τις συναλλαγές με κάρτες, σε διάφορες επιχειρήσεις σε όλη την Κύπρο.

Fasouri Watermania Waterpark

Θέλεις να περάσεις μια συναρπαστική μέρα με τα παιδιά και τους φίλους σου μακριά από την καθημερινότητα, σε ένα χαλαρωτικό περιβάλλον; Το Fasouri Watermania Waterpark είναι ο ιδανικός προορισμός για να περάσεις όμορφες στιγμές το φετινό σου καλοκαίρι. Μπορείς να το βρεις στο Φασούρι της επαρχίας Λεμεσού, σε μια καταπράσινη έκταση 100,000+ τ.μ. και να ζήσεις σαν μικρό παιδί με τα παιδιά σου. Στον χώρο μπορείς να απολαύσεις επίσης μια μεγάλη ποικιλία γεύσεων από τα 7 διαφορετικα καφεστιατόρια και μπαρ που διαθετει, να χαλαρώσεις σε ένα fish spa, να διοργανώσεις πάρτι γενεθλίων ή ομαδικές εξορμίσεις. 

WaterWorld

Σκέφτεσαι να μεταφερθείς στον κόσμο της αρχαίας ελληνικής μυθολογίας; Μπορείς να επισκεφτείς το υδρόπαρκο WaterWorld, ένα από τα μεγαλύτερα υδάτινα πάρκα της Ευρώπης και να απολαύσεις ανεπανάληπτες στιγμές περιτριγυρισμένος από μεγαλοπρεπείς κίονες, αγάλματα, σιντριβάνια και πλατείες, που συνθέτουν ένα μοναδικό μυθολογικό παραμύθι. Το υδρόπαρκο είναι ο πρώτος προορισμός αναψυχής στην Αγία Νάπα και αποτελεί την τέλεια επιλογή για να γιορτάσεις με τα παιδιά και την παρέα σου μια super μέρα!

Η απόλυτη καλοκαιρινή εμπειρία αναγνωρίζεται και από διεθνή βραβεία που απονέμονται κάθε χρόνο στο υδρόπαρκο από διεθνείς τουριστικούς οργανισμούς. 

Leonardo Laura Beach & Splash Resort 

Αναζητείς τον απόλυτο οικογενειακό προορισμό που συνδυάζει πολυτελή δωμάτια και σουίτες, εκπληκτικούς κήπους και υδάτινο πάρκο; Το Leonardo Laura είναι μια υπέροχη επιλογή, για σένα και την οικογένειά σου. Το υπερσύγχρονο θέρετρο με τη χαρούμενη ατμόσφαιρά του σού υπόσχεται ονειρικές διακοπές.

Εκτός από τις τσουλήθρες, το πάρκο προσφέρει πισίνες δραστηριοτήτων με τσουλήθρες για τους μικρούς, χώρο κολύμβησης για νήπια, πισίνα με κύματα για απολαυστικές στιγμές για όλους τους επισκέπτες και άλλες φανταστικές δραστηριότητες.

Είναι ανοιχτό για τους επισκέπτες του ξενοδοχείου αλλά και για τους επισκέπτες που διαμένουν αλλού. 

Σε όλα τα υδάτινα πάρκα είναι ενεργό το σχέδιο ανταμοιβή της Τράπεζας Κύπρου που σου παρέχει την ευκαιρία να συγκεντρώνεις αυτόματα βαθμούς, κάθε φορά που χρησιμοποιείς την κάρτα σου στα συνεργαζόμενα υδρόπαρκα και όχι μόνο. Μπορείς να εξαργυρώνεις τους βαθμούς σου όποτε το επιθυμείς.

Πληροφορίες στο www.antamivi.com.cy ή στο 800 00 80.