ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Καλοκαιριάζει και το Fork food market αλλάζει μέρα

WIZ TEAM

Καλοκαιριάζει και σύμφωνα με ανακοίνωση των διοργανωτών μέσα στον Ιούνιο το fork food market αλλάζει μέρα διεξαγωγής και αντί για Παρασκευή θα γίνεται Πέμπτη.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση:

"Γνωρίζουμε ότι πολλοί από εσάς με το που μπει ο Ιούνιος είστε στη δουλειά έτοιμοι και έτοιμες για παραλία. Είναι μόλις 10 και εσείς σπρώχνετε το ρολόι να παέι 17:00. Έρχεται το μεσημέρι και σκέφτεστε ήδη τις βουτιές σας, ενώ την ίδια ώρα ανυπομονείτε, να κάνετε shut down, να πείτε στο αφεντικό σας καλά μπάνια και να αράξετε σε μια παραλία, εντός ή εκτός νησιού. Μπορούμε εμείς να σας χαλάσουμε τη διάθεση; Ασφαλώς και όχι. Για να μπορέσετε να είστε πιιστοί σε όλα σας τα ραντεβού αλλά και στο δικό μας, για όλο τον Ιούνιο μεταφέρουμε την αγορά μας Πέμπτη και αρχίζουμε το καλοκαιρινό πάρτυ προτού μπει το Σαββατοκυριάκο.

Για το μήνα Ιούνιο συντονιζόμαστε και δίνουμε ραντεβού τις Πέμπτες, 8 και 15 Ιουνίου στο Δημοτικό Κήπο Λευκωσίας. Υπενθυμίζουμε ότι ο καθένας μπορεί να φέρει το ποτήρι του, εκτός και αν επιθυμεί να διευρύνει τη συλλογή του με τα συλλεκτικά μας ποτήρια.

Τα λέμε εκεί!"

Info
Πέμπτη 8 και Πέμπτη 16 Ιουνίου 2023
Δημοτικός Κήπος Λευκωσίας, 19.00-24.00
Πληροφορίες 99567591
www.forkfoodmarket.com 
https://www.facebook.com/forkcy