ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Καλοκαιρινές απολαύσεις x2 με νέα summer menus στα Jamie’s Italian και Jamie Oliver Kitchen

WIZ TEAM

Η ιδιαίτερη σχέση του πασίγνωστου σεφ Jamie Oliver με την Κύπρο ξεκίνησε το 2016, με το άνοιγμα του Jamie’s Italian, ενός εστιατορίου που από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του μέχρι και σήμερα, αποτελεί την επιτομή της casual dining εστίασης.

Το 2020 ακολούθησε το Jamie Oliver’s Diner, με ειδίκευση στις αυθεντικές αμερικανικές συνταγές, που έφερε και στην Κύπρο το concept του “ghost kitchen” (το κοινό απολαμβάνει το μενού αποκλειστικά στο σπίτι, με υπηρεσία delivery).

Φέτος, η σχέση του Oliver με το νησί μας έφτασε στο αποκορύφωμά της με τα εγκαίνια του Jamie Oliver Kitchen, του εστιατορίου που εμπερικλείει στο μενού του όλη την τέχνη, την εμπειρία και τη νοστιμιά από τα δεκάδες ταξίδια του σεφ ανά τον κόσμο.

Όμως, ο Jamie δεν σταματά εδώ. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην Κύπρο τον Φεβρουάριο, δημιούργησε τα νέα καλοκαιρινά μενού για τα Jamie’s Italian και Jamie Oliver Kitchen, πιο πρωτότυπα, πιο εμπνευσμένα και πιο απολαυστικά από ποτέ. Σας τα παρουσιάζουμε!

Summer Menu Jamie’s Italian
Στην… ηλιόλουστη κουζίνα του Jamie’s Italian, οι νέες εμπνεύσεις του Jamie δίνουν για μία ακόμη φορά, το στίγμα της καλοκαιρινής γαστρονομίας. Η νέα Creamy Burrata με τις αργοψημένες ντομάτες, το πέστο λιαστής ντομάτας και τα κράκερ με σπόρους δίνει το έναυσμα της απόλαυσης.

Η συνέχεια στα πρώτα πιάτα είναι εξίσου συναρπαστική. Jamie’s Spaghetti Pomodoro με σάλτσα ντομάτας και βασιλικού, κρεμώδη μπουράτα και πέστο βασιλικού, Sicilian Prawn Linguine με ζουμερές γαρίδες και πλούσια σάλτσα λιαστής ντομάτας, και πολλές ακόμη, νέες καλοκαιρινές γεύσεις διεκδικούν μία θέση σε κάθε ουρανίσκο.

Τα δεύτερα πιάτα ολοκληρώνουν την καλοκαιρινή πανδαισία γεύσεων. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν το νέο Ji Burger με βοδινό μπιφτέκι, τραγανή πανσέτα και τσένταρ ή το επίσης νέο Chicken Basilico Burger με ζουμερό φιλέτο κοτόπουλου, τυρί φοντάλ και μαγιονέζα βασιλικού.

Φυσικά, οι λάτρεις της πίτσας δεν θα μπορούσαν να μείνουν παραπονεμένοι. Η νέα Pizza Tricolore με μοτσαρέλα, αργοψημένα ντοματίνια και πέστο βασιλικού, αλλά και η εξίσου νέα La Bianca με μοτσαρέλα, φοντάλ, τσένταρ, παρμεζάνα και τραγανό φιστίκι φέρνουν τον ήλιο στο τραπέζι σας!

Summer menu Jamie Oliver Kitchen
Το καλοκαίρι είναι πιο όμορφο, όταν το μοιράζεσαι. Από τα νέα, small plates μέχρι τα big plates που μπορείτε να παραγγείλετε αποκλειστικά για εσάς, ή να τα μοιραστείτε με την παρέα (όπως θα έκανε ο Jamie), οι γευστικές εκπλήξεις διαδέχονται η μία την άλλη.

Το πιο όμορφο ξεκίνημα στην απόλαυση περιλαμβάνει τη Beautiful Burrata, σε ένα ανεπανάληπτο δροσερό και “καυτό” συνδυασμό όπου οι ντομάτες και το καρπούζι συναντούν το φρέσκο τσίλι και απογειώνονται γευστικά με ένα ντρέσινγκ λάιμ και μέντας. Εναλλακτικά, όλα τα χρώματα του καλοκαιριού συνυπάρχουν σε ένα πιάτο, με την πολύχρωμη σαλάτα και το miso των Chargrilled Prawns.

Ένα μεγάλο καλοκαίρι χαρακτηρίζεται από τις νέες, μεγάλες εμπνεύσεις του Jamie. Big plates, όπως το Chicken Parmigiana με τραγανό κοτόπουλο, βασιλικό, ρόκα και παρμεζάνα, συνοδευόμενα από Punchy Prawn Noodle Salad (απολαυστικές γαρίδες με miso, τραγανά λαχανικά και ζεστά noodles ρυζιού) κάνουν τη μεγάλη διαφορά.

Όσον αφορά δε τα grill, αυτό το καλοκαίρι έχουν την τιμητική τους. Τέσσερα νέα μοναδικά πιάτα, Pork Chop, Black Angus Rib Eye, Black Angus Sirloin και Fresh Chicken Fillet, σερβιρισμένα με ψητό ροδάκινο και βλαστούς μπιζελιού δημιουργούν τα πιο γευστικά διλήμματα για τους επισκέπτες. Όμως, καθώς το καλοκαίρι είναι μακρύ, είναι σίγουρο ότι οι επισκέπτες του Jamie Oliver Kitchen θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν κάθε νέο πιάτο.

Επισκεφτείτε σήμερα τα εστιατόρια Jamie’s Italian στη Λευκωσία και Jamie Oliver Kitchen στη Μαρίνα Λεμεσού. Οι εμπνεύσεις του σεφ Jamie Oliver στο νέο καλοκαιρινό μενού θα σας μαγέψουν!

Περισσότερες πληροφορίες για τα εστιατόρια
Ανακαλύψτε το Jamie’s Italian εδώ:
www.jamiesitalian.com.cy
• Instagram: @jamiesitaliancy 

Ανακαλύψτε το Jamie Oliver Kitchen εδώ:
www.jamieoliverkitchen.com.cy 
• Facebook: @JOKCyprus
• Instagram: @jamieoliverkitchen_cy