ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κάνε κράτηση στην Παλαιά Ελιά μέσω του WiZ BookOnline

WIZ TEAM

Η Παλαιά Ελιά, στον Στρόβολο, είναι ένα από τα πρώτα εστιατόρια στο νησί που χρησιμοποιούν την υπηρεσία διαχείρισης κρατήσεων για τις επιχειρήσεις εστίασης και διασκέδασης WiZ BookOnline.

Αυτό σημαίνει πως πλέον έχεις τη δυνατότητα να κάνεις online την κράτησή σου σε αυτό τον υπέροχο χώρο στην πρωτεύουσα, ο οποίος ως γνωστό αποτελεί ιδανικό σημείο για όλες τις ώρες της ημέρας.

Η Παλαιά Ελιά αποτελεί ένα σύγχρονο εστιατόριο, με άγγιγμα παράδοσης, που αγαπήθηκε από τον κόσμο για την αυθεντική κυπριακή και ελληνική κουζίνα που προσφέρει, για τη φιλική εξυπηρέτηση, για τα υπέροχα κοκτέιλ που φτιάχνει, αλλά και για τη χαλαρή της ατμόσφαιρα για όποιον θέλει απλώς να απολαύσει το καφέ του (διάβασε εδώ για το νέο -καλοκαιρινό- μενού του εστιατορίου).

Σε σχέση με τον WiZ BookOnline, πρόκειται, όπως προαναφέραμε, για την ολότελα νέα υπηρεσία διαχείρισης κρατήσεων, από το WiZ Guide, τον μεγαλύτερο οδηγό εξόδου στο νησί, ο οποίος περιλαμβάνει άνω των 2000 επιχειρήσεων εστίασης και διασκέδασης σ’ όλη την Κύπρο.

Διαβάστε περισσότερα για το WiZ BookOnline εδώ, ή εγγραφείτε στην υπηρεσία εδώ: https://cyprus.wiz-guide.com/wiz-book-online/