ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κάνουμε πεζοπορία και μετά φτιάχνουμε τη δική μας πίτσα

WIZ TEAM

Μια πολύ ενδιαφέρουσα διήμερη εκδήλωση στον Λυθροδόντα

«Ελάτε μαζί μας για ένα επικό σαββατοκύριακο περιπέτειας, στις 16 και 17 Νοεμβρίου.

Θα συναντηθούμε στην Πλατεία του Λυθροδόντα, θα εξοπλιστούμε και θα επιβιβαστούμε στα εντυπωσιακά 4x4 οχήματα και θα κατευθυνθούμε προς τον Προφήτη Ηλία για μια υπέροχη πεζοπορία!

Η πεζοπορία μας, μήκους 11 χλμ, θα μας προσφέρει μαγευτικά τοπία και καθαρό αέρα και θα διαρκέσει περίπου 3.5 ώρες. Θα ακολουθήσουμε μονοπάτια ανάμεσα σε πλούσια φυσικά τοπία, θα διασχίσουμε ρυάκια και θα φτάσουμε σε υπέροχα σημεία με πανοραμική θέα στους γύρω λόφους και κοιλάδες. Η πεζοπορία είναι ένας συνδυασμός διασκέδασης και πρόκλησης, ιδανική για όλους τους λάτρεις της περιπέτειας!


Μετά την πεζοπορία: Ξεκούραση και χαλάρωση

Στη συνέχεια, θα κατευθυνθούμε προς ένα παραδοσιακό αγροτικό καταφύγιο για να περάσουμε τη νύχτα στα αντίσκηνα που θα έχει φροντίσει να φέρει ο κάθε ένας μαζί του! Εκεί, ο τοπικός μας οικοδεσπότης θα μας δείξει πώς να φτιάξουμε παραδοσιακές κυπριακές λιχουδιές. 

-Φτιάξτε τις δικές σας πίτσες: Θα μάθουμε να φτιάχνουμε τις δικές μας πίτσες και να τις ψήνουμε στον ξυλόφουρνο. 

-Καπνιστά λουκάνικα & χαλούμι: Θα ανακαλύψουμε πώς να καπνίσουμε λουκάνικα και να φτιάξουμε το δικό μας νόστιμο χαλούμι.

-Φτιάξτε παραδοσιακό ψωμί: Θα μάθουμε να ζυμώνουμε και να ψήνουμε παραδοσιακό ψωμί, το οποίο θα απολαύσουμε για πρωινό την επόμενη μέρα, μαζί με φρέσκα αυγά από τις βιολογικές κότες που βρίσκονται στον κήπο!

Κυριακή - Διασκέδαση!

Μετά από ένα ζεστό πρωινό, θα έχουμε χρόνο να εξερευνήσουμε τα πανέμορφα τοπία γύρω μας -περιηγηθείτε, απολαύστε τη γαλήνη της φύσης και συνδεθείτε ξανά με το περιβάλλον.


Σούβλα για το Τέλος!

Για να κλείσουμε αυτό το απίστευτο Σαββατοκύριακο, θα συγκεντρωθούμε για ένα πεντανόστιμο κυπριακό γεύμα με σούβλα! Ζουμερό κρέας στη σχάρα, καλή παρέα και φανταστικές αναμνήσεις για να κλείσουμε την περιπέτειά μας!

Μην το χάσετε! Φέρτε τους φίλους σας, το πνεύμα της πεζοπορίας σας και την όρεξή σας για μια αξέχαστη εμπειρία!

Περιορισμένος αριθμός θέσεων!».

Info
Σάββατο 16 και Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2024
Πλατεία Λυθροδόντα, 10.00