ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κατεβάζει ρολά το πιο healthy food truck της Λεμεσού

WIZ TEAM

Στη συζήτηση κατά τη διάρκεια της παραγγελίας μας, χθες Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου, ενημερωθήκαμε από τα παιδιά ότι η σημερινή θα είναι και η τελευταία μέρα λειτουργίας για την πιο υγιεινή καντίνα της πόλης και μια από τις πιο δημοφιλείς.

Έπειτα από δυόμισι χρόνια λειτουργίας, λοιπόν, το Φoodπρojεct κατεβάζει ρολά, αφήνοντας ένα από τα πιο busy σταυροδρόμια της Λεμεσού χωρίς street food γεύσεις.

Εμείς απολαύσαμε εκ νέου το πολύ νόστιμο και δημοφιλές tuna steak σε wrap και ευχηθήκαμε στα παιδιά καλή επιτυχία σε ό,τι κι αν αποφασίσουν να κάνουν στο απ’ εδώ και πέρα!

Υπενθυμίζουμε ότι το Φoodπρojεct ήταν μια υγιεινή καντίνα, κοντά στην έξοδο Παρεκκλησιάς, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού. Στο μενού θα βρείτε δροσερές σαλάτες, αγαπημένα σπιτικά βοδινά μπέργκερ Black Angus σε χρωματιστό brioche, γεύματα με σολομό και γαρίδες, brunch πιάτα με αβγά, αλλά και pancakes που δεν αφήνουν κανέναν παραπονεμένο. Η καντίνα υπηρετεί την έννοια της βιωσιμότητας, αφού όλα τα γεύματα διατίθενται μέσα σε ανακυκλώσιμα πακέτα.

Σήμερα λοιπόν έχουμε μια τελευταία ευκαιρία να απολαύσουμε τα υπέροχα γεύματα από την πιο υγιεινή καντίνα της Λεμεσού.