ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κάθε μεσημέρι Κυριακής το Sera μας σερβίρει αυθεντικά ιταλικά πιάτα

WIZ TEAM

Προνομιακά τοποθετημένο σε ένα από τα καλύτερα σημεία του Ξενοδοχείου Four Seasons, με υπέροχη θέα στο απέραντο γαλάζιο της θάλασσας, το ιταλικό εστιατόριο Sera μας υποδέχεται πλέον και τις Κυριακές για το μεσημεριανό μας γεύμα.

Με ένα ειδικά διαμορφωμένο μενού, το οποίο φέρει την υπογραφή του πολυβραβευμένου σεφ Έκτορα Μποτρίνι και με comfort πιάτα ημέρας βασισμένα στην ιταλική αυθεντική κουζίνα, το Sera αποτελεί ιδανική πρόταση για τις κυριακάτικες μεσημεριανές μας συναντήσεις.

Η διακριτική και ζεστή ατμόσφαιρα, η minimal αισθητική με το σύγχρονο και ιδιαίτερο design και οι μεγάλες επιβλητικές τζαμαρίες που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να προσφέρουν απρόσκοπτη θέα στη θάλασσα, συνθέτουν το απόλυτο περιβάλλον για χαλαρές στιγμές με την οικογένεια και τους φίλους.

Η όρεξη στο Sera ανοίγει με δροσερές σαλάτες και antipasti όπως η παραδοσιακή μελιτζάνα της Σικελίας και η carbonara με καλαμάρι. Οι λάτρεις των ζυμαρικών σίγουρα θα ενθουσιαστούν με την Caccio e Pepe με κόκκινη γαρίδα και τις φρέσκιες παπαρδέλες με ραγού πάπιας. Τα σιγομαγειρεμένα με κρασί Barolo μοσχαρίσια μάγουλα και το αριστοτεχνικά ψημένο αρνάκι με πατάτες και λαχανικά ξυπνούν μνήμες από το παραδοσιακό κυριακάτικο τραπέζι, ενώ ταυτόχρονα δημιουργούν νέες αναμνήσεις και συναισθήματα της ιταλικής εμπειρίας.

Sunday Lunch 13:00 – 16:00 | Four Seasons Hotel | Sera by Ettore Botrini | 25858000 | @sera_limassol