ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κρέπες και φρέσκοι χυμοί στο Gallery Stasikratous, για αγορά παπουτσιών ποδοσφαίρου

WIZ TEAM

Για έναν πολύ καλό σκοπό, τη Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου, μια όμορφη παρέα μαζί με το Gallery Stasikratous θα φτιάχνουν και θα πουλάνε φρέσκους χυμούς και κρέπες.

Μια πολύ όμορφη πρωτοβουλία ανέλαβαν ο Μάριος, η Στέφανη, η Μαρία και ο Δήμος, μαζί με το νέο εστιατόριο στο κέντρο της Λευκωσίας, Gallery Stasikratous.

Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 26/12, από τις 10.00 μέχρι τις 15.00 θα προσφέρουν φρέσκους χυμούς και σπιτικές κρέπες, σε μια προσπάθεια  να μαζέψουν χρήματα για τους φιλανθρωπικούς οργανισμούς «Βαγόνι Αγάπης» και το «Hope for children». Η πρωτοβουλία ονομάζεται #JuiceForBoots, χυμός για παπούτσια δηλαδή, και κρύβει πίσω της μια συγκινητική ιστορία. Η όλη ιδέα ξεκίνησε πριν από τέσσερα χρόνια, με σκοπό της πρωτοβουλίας τη συλλογή χρημάτων για αγορά ποδοσφαιρικών παπουτσιών για άπορα παιδιά.

Πώς προέκυψε λοιπόν η ιδέα; Ο Μάριος Παπαγεωργίου, εκ των διοργανωτών της εκδήλωσης, το 2018 είχε συμμετάσχει σε ένα φιλανθρωπικού χαρακτήρα ποδοσφαιρικό αγώνα που διοργανώθηκε από τον φιλανθρωπικό οργανισμό «hope for children» και συνειδητοποίησε πως αρκετά από τα παιδιά, είτε δεν είχαν ποδοσφαιρικά παπούτσια, είτε ήταν σε πολύ κακή κατάσταση. Έτσι, πήρε την πρωτοβουλία και ξεκίνησε αυτή τη δράση. Μαζί με την Μαρία Λοΐζου, τη Στέφανη Στεφάνου και άλλους εθελοντές, ξεκίνησαν την πρωτοβουλία #JuiceForBoots, όπου μια φορά τον χρόνο ετοιμάζουν και πουλούν φρέσκους χυμούς, με όλα τα εισοδήματα να πηγαίνουν σε φιλανθρωπικούς οργανισμούς για αγορά παπουτσιών ή για γενική οικονομική στήριξη άπορων παιδιών.

Φέτος, όπως και πέρσι, το μενού περιέχει και κρέπες, έτσι εντάχθηκε και το νέο hashtag #crepesforchange ! Αυτή την προσπάθεια στηρίζει και το Gallery Stasikratous, το νέο εστιατόριο / μπραντσάδικο της Στασικράτους. Αυτή μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη επιχείρηση συνδιοργανώνει εκδήλωση φιλανθρωπικού χαρακτήρα.

Ραντεβού λοιπόν την Δευτέρα 26/12, στην οδό Στασικράτους, στη Λευκωσία, για να στηρίξουμε με αγορά ενός φρέσκου χυμού ή μιας κρέπας το έργο των διοργανωτών της εκδήλωσης.