ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κυριακή στα καταπράσινα Πυργά για brunch και lunch

WIZ TEAM

Σε ένα σημείο του χάρτη μεταξύ Λευκωσίας, Λεμεσού και Λάρνακας βρίσκονται τα καταπράσινα Πυργά. Ένα πανέμορφο χωριό, που προσφέρεται για εξορμήσεις και προσφέρει χαλάρωση και γαλήνη.

Αν προσθέσεις και τα chill out ακούσματα (ενίοτε με γαλλική jazz) που ακούγονται στο Mazi Food & Drinks, τότε εύκολα μπορείς να καταλάβεις γιατί η φάση στο εν λόγω μαγαζί κάθε πρωί και μεσημέρι Κυριακής είναι για πολλά stories. Δεν είναι υπερβολή αν πούμε ότι στο Mazi θα νοιώσεις πως ο χρόνος σταματά (ακολούθησέ τους στα social media για να μαθαίνεις τα νέα του χώρου).

Συγκεκριμένα, σε έναν υπέροχο χώρο στο χωριό, στον οποίο μάλιστα το καλοκαίρι λειτουργεί και πισίνα, φτιάχνεται και προσφέρεται νόστιμο brunch αλλά και lunch –προς το παρόν μόνο τις Κυριακές, ενώ υπάρχουν σκέψεις μετά το Πάσχα να ανοίγει κάθε μέρα, ακόμα και το βράδυ.

Από το μενού του brunch το best seller είναι το sweet and salty platter με την to-share λογική, αλλά και τα pancakes όπως το Oreo και το Fruity, ενώ και τα πιάτα του lunch που ποντάρουν στη Μεσόγειο και τις γεύσεις της (με επιλογές από κρέας, ψάρι, σαλάτες κλπ) προσελκύουν κολακευτικά σχόλια!

Για brunch μπορείτε να πάτε από τις 10.00 ως τις 14.00, ενώ για lunch η κουζίνα λειτουργεί ως τις 14.00.

Info
Τηλ. 99443114
Λεωφόρος Λάρνακος 63, Πυργά.
ΚΥΡ 10.00-16.00