ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

La Creperia Όνομα και πράμα

ΛΕΟΝΤΙΟΣ ΤΣΕΛΕΠΟΣ

Του Λεόντιου Τσέλεπου

Παρά το ότι μετρά μόλις μερικούς μήνες ζωής στην Πάφο, η La Creperia έχει κερδίσει τις εντυπώσεις των γλυκατζήδων και όχι μόνο. Στην οδό Κινύρα, πίσω από τα Δικαστήρια, σε μια οδό που το τελευταίο διάστημα αποκτά και άλλους χώρους εστίασης και κίνηση, η κρεπερί προσφέρει αρκετές επιλογές για όλες τις ώρες της ημέρας.

Μια μικρή αλλά συμπαθητική κρεπερί, που δεσπόζει το τιρκουάζ χρώμα και το ξύλινο παγκάκι μπροστά, με τον Κυριάκο έτοιμο να σε εξυπηρετήσει πίσω από τον πάγκο. Το παιχνιδιάρικο wallpaper σου υπενθυμίζει τον πραγματικό λόγο που την επισκέπτεσαι! Και παρότι προσφέρει καφέ, αναψυκτικά, σάντουιτς, οι κρέπες, οι βάφλες και οι τηγανίτες της είναι ο λόγος επίσκεψης!

Με διαφορετικές συνταγές/ζύμες για τις κρέπες, τις βάφλες και τις τηγανίτες προσφέρει αρκετές αλμυρές και γλυκές επιλογές και τη δυνατότητα να δημιουργήσεις και τη δική σου! Δοκιμάσαμε μια αλμυρή και μια γλυκιά κρέπα αλλά ξετρελαθήκαμε με τις τηγανίτες!

Επιλέξαμε τις τηγανίτες Estate από το μενού και τις απολαύσαμε μέχρι τέλους! Τρεις αφράτες και πολύ χορταστικές τηγανίτες με σοκολάτα μπουένο, τριμμένο όρεο και κομμάτια κίντερ μπουένο μας έκαναν να ξεχάσουμε…σχεδόν το όνομα μας!

Για την επόμενη επίσκεψη, ήδη βάλαμε στο μάτι αλμυρές τηγανίτες και γλυκές βάφλες από το μενού! Και όπως λέει και το μότο στο wallpaper, “The only thing I wake up early for, is waffles” και εισηγούμαι να το κάνετε!

#pafianontour #santinpafoeneshi