ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λακατάμια και Λατσιά απέκτησαν το δικό τους Quattrino

WIZ TEAM

Ακόμα δύο μεγάλες γεωγραφικές περιοχές της Λευκωσίας έχουν πλέον το προνόμιο να απολαμβάνουν αυθεντική ναπολιτάνικη πίτσα στο σπίτι, μετά το άνοιγμα δύο νέων Quattrino σε Λατσιά και Λακατάμια.

Σε ότι αφορά στο μαγαζί των Λατσιών, καλύπτει περιοχές από το Δάλι, ως το Γέρι και τη Νήσου, και από τα Λατσιά ως Στρόβολο, ενώ από την άλλη το νέο κατάστημα της Λακατάμιας καλύπτει Λακατάμια, Ανθούπολη, Δευτερά, Τσέρι, Αρχάγγελο και Έγκωμη.

Οπότε, με το Quattrino του Στροβόλου και τα δύο νέα μαγαζιά σε Λατσιά και Λακατάμια, καλύπτεται σχεδόν ολόκληρη η επικράτεια της πρωτεύουσας, πλην ορισμένων περιοχών στο πιο βόρειο κομμάτι της πόλης.

Αν λοιπόν είσαι στην πρωτεύουσα και θες να απολαύσεις μια από τις σπέσιαλ συνταγές Quattrino δεν έχεις παρά να μπεις σε ένα από τα Foody και Wolt (μιας και τα δύο νέα καταστήματα δουλεύουν ως ghost kitchens) και να παραγγείλεις αυτή που είναι πιο κοντά στα δικά σου γούστα.

Αξίζει πάντως να αναφέρουμε ότι το Quattrino κλείνει φέτος 18 χρόνια παρουσίας στο γαστρονομικό τοπίου της Λευκωσίας, προσφέροντας αυθεντική ναπολιτάνικη πίτσα φτιαγμένη με τον παραδοσιακό τρόπο, ενίοτε και σε σημαντικά φεστιβάλ όπως το Cyprus Cocktail Festival ή το Epic Festival.