ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Larnaca Christmas Land: Η μαγεία των Χριστουγέννων ξεκινά εδώ

WIZ TEAM

Το πνεύμα των Χριστουγέννων έφτασε επίσημα στην Κύπρο και όλα ξεκινούν από την καρδιά της Λάρνακας, στην Πλατεία Ευρώπης! Ετοιμαστείτε να σας παρασύρει η εορταστική διάθεση, καθώς το Larnaca ChristmasLand, ανοίγει τις πόρτες του την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου και θα συνεχιστεί μέχρι τις 6 Ιανουαρίου 2025, δίνοντας σε όλους την ευκαιρία να βιώσουν τη μαγεία των Χριστουγέννων σε αυτή τη μοναδική χειμερινή χώρα θαυμάτων.

Τα Χριστούγεννα έχουν να κάνουν με οικογένειες και φίλους, ανταλλάσσοντας δώρα, και αγκαλιάζοντας το πνεύμα της αγάπης και της ευτυχίας. Το Larnaca Christmas Land ζωντανεύει όλα αυτά -και όχι μόνο! Με πολλές συναρπαστικές δραστηριότητες, νόστιμα γλυκά, εορταστικές λιχουδιές, ζωντανές μεταδόσεις και συναρπαστικά παιχνίδια, υπάρχει κάτι για όλους. Είτε είστε νέοι είτε νέοι στην καρδιά, αυτή η γιορτινή χώρα των θαυμάτων είναι το ιδανικό μέρος για να ζήσετε τη ζεστασιά και τη χαρά των γιορτών.

Φέτος είναι η τρίτη μας χρονιά στην Πλατεία Ευρώπης στη Λάρνακα και δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο χαρούμενοι με την εκπληκτική υποδοχή που έχουμε λάβει από την κοινότητα. Έχουμε αγαπήσει κάθε στιγμή της συμμετοχής μας στις εορταστικές εκδηλώσεις της Λάρνακας, και φέτος η Παραμυθούπολη υπόσχεται να είναι ακόμα μεγαλύτερη και καλύτερη.

Σημειώστε στα ημερολόγιά σας την 25η Οκτωβρίου και ελάτε μαζί μας για να ξεκινήσουμε την περίοδο των γιορτών με στυλ. Μείνετε συντονισμένοι για συναρπαστικές ανακοινώσεις και εκπλήξεις.

Ας αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα . Ραντεβού στην Πλατεία Ευρώπης