ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Larnaca Cross Games 2023: Γιορτάζοντας τη δύναμη και την αντοχή

WIZ TEAM

Ετοιμαστείτε για μια συναρπαστική επίδειξη αθλητισμού και πνεύματος κοινότητας στο πλαίσιο των Larnaca Cross Games, ενός event που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Σεπτεμβρίου και την 1η Οκτωβρίου, στον χώρο του Δημοτικού χώρου στάθμευσης, έναντι του Δημοτικού Skate Park, στο Μακένζι.

Μια εκδήλωση που υπόσχεται να γιορτάσει το πνεύμα της δύναμης και της αντοχής, συγκεντρώνοντας τους καλύτερους αθλητές από το όμορφο νησί της Κύπρου και όχι μόνο.

Πλατινένιοι Χορηγοί
Είμαστε υπερήφανοι που ανακοινώνουμε τους δύο σημαντικούς Πλατινένιους χορηγούς μας, την Pizza Hut Cyprus και την Fitxchange, η γενναιόδωρη υποστήριξη των οποίων τροφοδοτεί αυτή την εξαιρετικά σημαντική διοργάνωση.

Χορηγοί
Ευχαριστούμε θερμά τους υπόλοιπους χορηγούς μας : Agros, Shark και Family Chef, οι οποίοι συνέβαλαν σημαντικά στην πραγματοποίηση αυτής της εκδήλωσης μέσα από τη γενναιόδωρη προσφορά τους.

Υποστηρικτές
Είμαστε εξίσου ευγνώμονες στους πολύτιμους υποστηρικτές μας για την αταλάντευτη αφοσίωσή τους σε αυτή την εκδήλωση:

Δήμος Λάρνακας
NOCCO
Crepaland
OMNIHONEST
Angys Shop
The Portable Project
Fatboys
Tourlou
Pool Well
Printworks
Ed Sports Company
Paul's Coffee Roasters

Υποστηρίζοντας έναν ευγενή σκοπό
Αυτό που κάνει το Larnaca Cross Games ακόμα πιο αξιοσημείωτο, είναι ότι όλα τα καθαρά κέρδη θα διατεθούν στο φιλανθρωπικό ίδρυμα Cyprus Samaritans, κάνοντας μια σημαντική διαφορά στις ζωές όσων έχουν ανάγκη.

Powered by SMR
Τα Larnaca Cross Games διεξάγονται από το SMR, την κινητήρια δύναμη αυτής της γιορτής του αθλητισμού, της κοινότητας και της αλληλεγγύης.

Χορηγοί Επικοινωνίας
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να έχουμε το Deejay Radio και το Skalatimes ως τους χορηγούς επικοινωνίας της εκδήλωσης, τους οποίους υπερευχαριστούμε για τη στήριξη της εκδήλωσής μας.

Οι εγγραφές κλείνουν σύντομα
Βιαστείτε, οι εγγραφές για τους αθλητές κλείνουν στις 20 Σεπτεμβρίου. Μη χάσετε την ευκαιρία να γίνετε μέρος αυτής της εξαιρετικής εμπειρίας.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, παρακαλούμε επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα μας: https://larnacacrossgames.com/

Ελάτε να μας συναντήσετε στο Larnaca Cross Games, ,όπου η δύναμη συναντά την αντοχή και μαζί δημιουργούμε μια κληρονομιά ανθεκτικότητας και συμπαράστασης.

Για τις οποιεσδήποτε ερωτήσεις και πληροφορίες, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με: Angelica Ourri / συντονίστρια Larnaca Cross Games

Email: larnacacrossgames@gmail.com
Τηλέφωνο: 99007458