ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λεμεσός: 6 αγαπημένα μέρη για φαγητό και ποτό

WIZ TEAM

Γεύσεις που ξυπνούν όλες τις αισθήσεις, ατμοσφαιρικοί χώροι και απαλή μουσική που ευνοούν την επικοινωνία και ανεβάζουν τη διάθεση. Αν ψάχνεις το πιο όμορφο μέρος για φαγητό και ποτό, η πόλη του κρασιού και της διασκέδασης διαθέτει μαγαζιά που μπορούν να σου προσφέρουν όλα αυτά που προαναφέραμε. Συγκεντρώσαμε 6 ιδιαίτερους χώρους και σας τους προτείνουμε.

Bar du Soleil


ΤΗΛ.99393944
Παλιό Λιμάνι Λεμεσού
Γωνιακό και φινετσάτο, έγινε σε χρόνο dt το νέο σημείο συνάντησης των Λεμεσιανών. Από νωρίς για καφέ και πρωινό, πάνω στο παλιό λιμάνι με όλη την cosy ατμόσφαιρα. Ικανοί bartenders στη μεγάλη μπάρα δίνουν έμφαση στα κοκτέιλ, κλασικά και signature και προτείνουν ιδιαίτερες μπίρες και κρασιά από μια προσεκτικά επιλεγμένη κάρτα. Για τσιμπολόγημα θα βρεις καλοφτιαγμένα platters τυριών αλλαντικών και φρούτων, νόστιμα σάντουιτς και πίτσα. Από τα μέρη που θέλεις να πας για ένα ποτό μετά τη βόλτα στην περιοχή.

Frankie's Social


Σικάτο bar restaurant, μέλος του ομίλου PNS Restaurants Ltd. Εξαιρετική γκάμα από spirits, κλασικά και signature κοκτέιλ, περιεκτική κάρτα κρασιών από Κύπρο, Ελλάδα, Γαλλία, Ιταλία και Νέο Κόσμο. Το μενού κινείται μεσογειακά, πιάτα με κρέας και θαλασσινά, σαλάτες, pasta, ριζότο και platters. Ωραίος κόσμος, χαλαρή διάθεση, είναι από τα μέρη που θες να ξαναπάς. (Αρχ. Μακαρίου Γ' 226, Λεμεσός, τηλ.25354101)

Do Wine & Dine


ΤΗΛ.25020056
Λεωφ. Αμαθούντος 50Ε, Άγιος Τύχωνας, Λεμεσός
Προσεγμένος και φινετσάτος χώρος με ξύλινη μπάρα. Multiethnic μενού και πραγματικά μεγάλη γκάμα από τον κυπριακό-ελληνικό και το διεθνή αμπελώνα με 300 ετικέτες κρασιών, αρκετά σερβίρονται και με το ποτήρι. Διαθέτει κελάρι για ιδιωτικά πάρτι, ανοικτό από το πρωί με breakfast.

Ivy Lounge


Λεωφ. Αμαθούντος 5, Γερμασόγεια, Λεμεσός
ΤΗΛ.95588333
Σ’ αυτό το lounge bar που διαθέτει μια ανθισμένη οροφή και ένα χώρο γεμάτο καθρέφτες αλλά και θέα προς τη θάλασσα, θα βρεθείτε από το πρωί μέχρι το βράδυ και θα απολαύσετε διάφορα πράγματα ανάλογα με την ώρα της ημέρας. Οι δεκάδες των επιβλητικών φωτιστικών δημιουργούν μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα, όπου μπορείτε να πιείτε τον καφέ σας το πρωί και να δοκιμάσετε το brunch τους. Από το απόγευμα και μετά το μενού γίνεται πιο εκλεκτό με τα signature cocktails και τις γευστικές επιλογές φαγητού να δημιουργούν μια ξεχωριστή εμπειρία. Ο χώρος στεγάζεται εκεί που στεγαζόταν παλιά το Bedroom.

Sir Paul


Ιφιγένειας 5, Λεμεσός
ΤΗΛ. 25755454
Με αριστοκρατική αρχιτεκτονική, σε κεντρικό σημείο στη Λεμεσό, κομψά διακοσμημένο και σε λιτές μοντέρνες γραμμές το bar – restaurant του ξενοδοχείου «Sir Paul» προσφέρεται για στιγμές χαλάρωσης με την παρέα. Εκτός από τους επισκέπτες που διαμένουν στο ξενοδοχείο, είναι όλοι ευπρόσδεκτοι να χαλαρώσουν στο λόμπι μπαρ ή ακόμα στην καταπληκτική εσωτερική αυλή του με διάφορα ροφήματα, σνακ και κοκτέιλ ποτά. Ο χώρος προσφέρει πρόγευμα από νωρίς το πρωί ενώ τα σαββατοκύριακα σερβίρει brunch από τις 11 μέχρι τις 2 το μεσημέρι. Σύντομα θα προστεθούν στο μενού μεσημεριανές και βραδινές επιλογές. Σπεσιαλιτέ του η French Country Omelet.

Έψιλον


Μαρίνα Λεμεσού, Λεμεσός
ΤΗΛ.25051393
Μοντέρνο ντεκόρ, cozy θέα από τη βεράντα στη Μαρίνα και μοντέρνα, γευστική μεσογειακή κουζίνα με προοδευτικό fusion στυλ, από τον όμιλο εστιατορίων PNS Restaurants Ltd. Ενημερωμένη λίστα κρασιών, ευγενικό σέρβις, lounge μουσική όλη μέρα που δυναμώνει το βράδυ και μπάρα που σιγοντάρει με ωραία cocktails. Από τα μέρη που συζητιούνται.