ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λεμεσός, είσαι έτοιμη για το Nostalgia Halloween Party;

WIZ TEAM

Τα γνωστά Nostalgia Parties, πατώντας στην τεράστια επιτυχία του περσινού Limassol Nostalgia Halloween Party, επανέρχονται με νέο mega repeat το Σάββατο 29 Οκτωβρίου, στη Limassol AGORA.

Ένα ξέφρενο πάρτι για τους λάτρεις των αμφιέσεων Halloween και όχι μόνο.

Η συνταγή για επιτυχία είναι εδώ. Δύο μουσικές σκηνές με τέσσερις DJs θα καλύπτουν μεγάλες επιτυχίες των 70s, 80s, 90s και 00s, άφθονο ποτό από δύο μπαρ, αλλά και ποικίλες επιλογές σε φαγητό από τα street food style εστιατόρια της Limassol AGORA.

Επιπλέον, ομάδα από make-up artists θα μεταμορφώνει επί τόπου όσους επιθυμούν να δουν τον πιο ανατριχιαστικά τους εαυτό, photobooth θα απαθανατίζει ότι σας έρχεται κατά νου, ενώ θα διεξαχθεί και διαγωνισμός με ένα τυχερό/ή να κερδίζει 100€ δώρο σε ποτά από το The Rooftop Bar. 

Συστήνεται μεταμφίεση, αλλά και χωρίς αμφίεση, με μόνο το χαμόγελο σας, οι άνω των 18 είναι όλοι ευπρόσδεκτοι. Οι μη-αμφιεσμένοι έχουν πάντα την επιλογή να αφεθούν στην ομάδα makeup artist, BN The Makeup Pro, της Βαρβάρας Νικολακάκη, που θα είναι στημένοι στο χώρο για τους καλεσμένους από τις 20:30 ως τις 23:00.

Εξασφαλίστε έγκαιρα το εισιτήριό σας καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες.

Εισιτήρια “early bird” στα 10€ από την SoldOutTickets και την ιστοσελίδα της Limassol AGORA μέχρι 25 Οκτωβρίου και μετέπειτα, μέχρι τις 28/10, μόνο από την ιστοδελίδα της Limassol AGORA στα 13€. Αγορά εισιτηρίων στην είσοδο θα είναι εφικτή με βάση τη διαθεσιμότητα στα 15€.

Περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις στο 97632348. Όλες οι κρατήσεις προϋποθέτουν προαγορά εισιτήριών.