ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Luxury clubbing experience στο νέο μαγαζί της Λάρνακας

WIZ TEAM

Το Taiga έρχεται τον Φεβρουάριο, φέρνοντας στο νησί μια ανεπανάληπτη εμπειρία clubbing, guest DJs από το εξωτερικό, signature cocktails και πιάτα με international fusion γεύσεις!

Από τους πολυσύχναστους δρόμους της Βηρυτού μέχρι τις αστραφτερές ακτές των ΗΠΑ, το brand name Taiga έχει αφήσει ένα ανεξίτηλο σημάδι στη βιομηχανία της εστίασης, του F&B και του clubbing. Έχοντας βαθιές ρίζες στην κουλτούρα του Λιβάνου, συνδυάζει άψογα την παράδοση με την καινοτομία, δημιουργώντας μια απαράμιλλη εμπειρία φαγητού και διασκέδασης.

Με παρουσία στον Λίβανο, το Ντουμπάι, το Κατάρ, την Αίγυπτο, το Μπαχρέιν, το Ιράκ, τις ΗΠΑ και τώρα στην Κύπρο, το brand έχει γίνει συνώνυμο με τον σοφιστικέ χαρακτήρα, την ποιότητα και την ποικιλομορφία.

Καθένα από τα μαγαζιά αποτελεί απόδειξη της δέσμευσης της εταιρίας να προσφέρει μια εμπειρία παγκόσμιας κλάσης.

Το νέο lounge bar της πόλης, εκτός από μια luxury clubbing εμπειρία με guests DJs από το εξωτερικό, θα προσφέρει επίσης signature cocktails αλλά και ένα μενού με international fusion κατεύθυνση, το οποίο αντλεί επιρροές τόσο από τις πλούσιες γεύσεις της Μέσης Ανατολής όσο και από τη διεθνή κουζίνα, το οποίο υπογράφει ο σεφ Ευγένιος Χαραλάμπους.

Info
Τηλ. 95780000, info@taigalarnaca.com
Στυλιανού Αποστολίδη, Λάρνακα
Δ-ΠΑΡ 20.00-02.30, Σ-Κ 08.00-03.30