ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

M Fusion: Το κοσμοπολίτικο εστιατόριο επέστρεψε

WIZ TEAM

Η κοσμοπολίτικη αύρα του βραβευμένου M Fusion, ο εντυπωσιακός open-air χώρος του με την απρόσκοπτη θέα προς τη θάλασσα, οι lounge μουσικές επιλογές από τον resident DJ του Four Seasons και το ανανεωμένο μενού με υπέροχες ιαπωνo-περουβιανές γεύσεις συνθέτουν το απόλυτο σκηνικό για τις καλοκαιρινές μας βραδιές!

Η εμπειρία του ‘sharing concept’ στην εξωτική μας βεράντα με θέα τη θάλασσα, ξεφεύγει από τη δομή ενός παραδοσιακού μενού επισημαίνει ο κ. Γιάννος Γρηγορίου, Group Food & Beverage Director της Muskita Hotels. Στο M Fusion, τα πιάτα μας σερβίρονται σταδιακά και συνεχόμενα καθ' όλη τη διάρκεια της βραδιάς, ενθαρρύνοντας το sharing και την κοινωνικότητα. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας μια αίσθηση άνεσης και ιδιωτικότητας στο κοσμοπολίτικο και ατμοσφαιρικό μας περιβάλλον.


Εξηγώντας το concept του εστιατορίου ο ταλαντούχος Ηead Chef του M FUSION Σταύρος Κακοφεγγίτης σημειώνει, ότι η έμπνευση και η δημιουργία των πιάτων προέρχεται από το πάντρεμα δυο διαφορετικών γαστρονομικών πολιτισμών, το συνδυασμό τεχνικών και υλικών από την ιαπωνική και περουβιανή κουζίνα.

Ακολουθείστε το M Fusion στο Instagram και πάρτε μια γεύση της ξεχωριστής εμπειρίας που προσφέρει: @mfusion_limassol

M Fusion: Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο 19:00-22:30
Κρατήσεις: 25858000