ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μαγιάτικο στεφάνι: Ένας διαγωνισμός και ένα workshop

WIZ TEAM

Πάμε στο Βουνί για να διαγωνιστούμε για το ομορφότερο στεφάνι του Μαγιού αλλά και στη Λεβέντειο Πινακοθήκη με αφορμή ένα εργαστήρι που θα μας μάθει πώς να φτιάξουμε ωραία πολύχρωμα στεφάνια.

Παρόλο που ο Μάιος είναι ο τελευταίος μήνας της άνοιξης, εντούτοις τότε επιλέγουμε να βάλουμε τα χρώματά της στο σπίτι μας, με τα στεφάνια που κρεμάμε συνήθως στην εξώπορτά μας.


ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Πολλές είναι οι πρωτοβουλίες που πατάνε στο εν λόγω έθιμο, δίνοντάς μας αφορμές να φτιάξουμε ωραία στεφάνια. Διαχρονικά, το Βουνί διοργανώνει τον Διαγωνισμό Μαγιάτικου Στεφανιού, την Πρωτομαγιά, και αυτό θα κάνει και φέτος.

Για όγδοη χρονιά και πάλι στην πλατεία του χωριού, μια κριτική επιτροπή θα αξιολογήσει και θα βραβεύσει τα πιο όμορφα στεφάνια, με τους νικητές να κερδίζουν χρηματικά έπαθλα αλλά και γεύματα στους χώρους εστίασης της κοινότητας.

Δείτε στην αφίσα στο τέλος του άρθρου τους όρους συμμετοχής.

Δείτε ΕΔΩ περισσότερες πληροφορίες για το Βουνί γενικά, αλλά και ειδικά για τους χώρους εστίασης.

Info
Δευτέρα 1η Μαΐου 2023
Πλατεία στο Βουνί, 16.00


WORKSHOP

Σε ότι αφορά στο workshop στη Λεβέντειο Πινακοθήκη, με την καθοδήγηση επαγγελματία ο οποίος θα δίνει συμβουλές, θα μπορέσουμε όλοι να φτιάξουμε το δικό μας ξεχωριστό και μοναδικό μαγιάτικο στεφάνι. Το εργαστήρι απευθύνεται σε ενήλικες.

Info
Σάββατο 29 Απριλίου 2023
Λεβέντειος Πινακοθήκη, 11.00-13.00
Κόστος συμμετοχής €35 (η τιμή περιλαμβάνει όλα τα υλικά του εργαστηρίου)
Πληροφορίες & κρατήσεις 22668838, εσωτ. 109 (Δευτέρα-Παρασκευή, 09:00-13:00 & 14:00-16:30), ή email education@leventisgallery.org

Υπενθυμίζουμε ότι στη Λεβέντειο Πινακοθήκη βρίσκεται το Zest, από το οποίο μπορείτε να απολαύσετε καφέ, πρόγευμα αλλά και lunch.