ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μαρίνα Σάττι, A!ms, Arrdee, B Young, Lila κ.ά. στα πιο δυνατά pool parties στην Αγία Νάπα

WIZ TEAM

Το αμέσως επόμενο διάστημα θα πραγματοποιηθούν δύο ανεπανάληπτα Wave Pool Parties, στο WaterWorld Waterpark Ayia Napa.

Σε αυτά θα συμμετέχουν μεταξύ άλλων οι A!ms, Arrdee, B Young, Marina Satti και Lila.

Για τις Κυριακές 11 και 18 Αυγούστου το WaterWorld Waterpark στην Αγία Νάπα, υπόσχεται ότι τα Wave Pool Parties του θα μείνουν αξέχαστα.

Την Κυριακή 11/8 στο line up το κοινό θα απολαύσει τους A!ms, Lila, Arrdee  και Antigoni. Οι τέσσερις performers είναι σίγουρο ότι θα συνεπάρουν όλους τους παρευρισκόμενους σε ρυθμούς καλοκαιρινούς. 

Η ταλαντούχα εκπρόσωπος της Ελλάδας στη φετινή Eurovision, Μαρίνα Σάττι θα ανέβει στην σκήνη του Wave Pool Party  την αμέσως επόμενη Κυριακή, στις 18/8, μαζί με τους A!ms και B Υoung.

Με τα απανωτά sold out σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Παρίσι, έρχεται για μια μοναδική εμφάνιση στο WaterWorld – Wave Pool Party και υπόσχεται να μας μεταφέρει στον εθιστικό καλλιτεχνικό κόσμο της. Mε ένα πρόγραμμα που θα μας ταρακουνήσει, θα μας μαγέψει και θα μας κάνει να χορεύουμε στο ρυθμό της. Μέσα από απρόσμενες προσεγγίσεις και πειραματισμούς με pop και urban στοιχεία, η Μαρίνα δεν σταματά να αναδομεί με απαράμιλλη φρεσκάδα όλο το εύρος από την παραδοσιακή μουσική των Βαλκανίων ως την trap.

Όσοι ενδιαφέρονται να κάνουν book για την ημέρα, την προσωπική τους VIP cabana, για μεγαλύτερη άνεση και VIP υπηρεσίες, μπορούν να επιλέξουν και να προ-κρατήσουν από την ιστοσελίδα www.thewavepoolparty.com ή να πάρουν τηλέφωνο στο 99 950 400.  Τα πάρτι αρχίζουν στη 1.00μμ, αλλά μπορείτε να είσαστε εκεί από τις 10πμ για να απολαύσετε και τις φανταστικές νεροτσουλήθρες και παιχνίδια αναψυχής με την παρέα σας!

Website: theWavePoolParty.com
Facebook: theWavePoolParty
Instagram: theWaveParties.com