ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Mark Zuckerberg: «Από όλα τα projects μου αυτό είναι το πιο νόστιμο»

WIZ TEAM

Εκτρέφει βοοειδή στη Χαβάη, με στόχο να δημιουργήσει μερικά από τα υψηλότερης ποιότητας βοδινά κρέατα στον κόσμο.

Αναρτώντας μια φωτογραφία στην οποία φαίνεται να απολαμβάνει το steak του, ο δημιουργός του Facebook και 5ος πιο πλούσιος άνθρωπος στον πλανήτη, Mark Zuckerberg, μας ενημέρωσε τις τελευταίες ώρες για ένα νέο επιχειρηματικό πρότζεκτ που έχει, «το πιο νόστιμο από όλα», όπως το χαρακτηρίζει.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο ίδιος σε σχετική ανάρτηση στο Facebook, ξεκίνησε να εκτρέφει βοοειδή στο ράντσο Koolau στο Kauai της Χαβάης.

Τα ζώα που εκτρέφει στη φάρμα είναι ποικιλιών wagyu και angus και θα μεγαλώσουν ελεύθερα, τρώγοντας γεύμα από δέντρα macadamia και πίνοντας… μπύρα, τα συστατικά της οποίας καλλιεργούνται και στη συνέχεια και αυτή παράγεται στο ράντσο.

«Θέλουμε η όλη διαδικασία να είναι χειροποίητη και κάθετα ολοκληρωμένη. Κάθε αγελάδα τρώει 5.000-10.000 λίβρες τροφής κάθε χρόνο και αυτό σημαίνει πολλά στρέμματα δέντρων μακαντέμια. Οι κόρες μου βοηθούν να φυτέψουμε αυτά τα δέντρα και φροντίζουν τα διάφορα ζώα μας. Είμαστε ακόμα νωρίς σε αυτό το ταξίδι και είναι διασκεδαστικό να το βελτιώνουμε κάθε σεζόν. Από όλα τα έργα μου, αυτό είναι το πιο νόστιμο», επισημαίνει.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Mark Zuckerberg (@zuck)