ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μάθαμε πώς θα είναι (και πότε κάνει opening) το «νέο» Skinny Fox

WIZ TEAM

Το μόνο σίγουρο είναι πως τίποτα δεν θα είναι όπως το θυμάσαι.

Όταν είχαμε μιλήσει τον περασμένο Ιούλιο με τον Κωνσταντίνο Ταλάσιη, ιδιοκτήτη και διευθυντή του Skinny Fox, μας είχε αναφέρει πως το αγαπημένο μαγαζί «θα αλλάξει σε βαθμό που η νέα εικόνα δεν θα θυμίζει σε τίποτα τον χώρο όπως αυτός ήταν πριν την ανακαίνιση, τόσο στο κομμάτι της διακόσμησης όσο και στο μενού και τη γενικότερη φιλοσοφία».

Δύο μήνες μετά μάς επιβεβαιώνει όλα όσα είχε μοιραστεί τότε με το WiZ.

«Η διακόσμηση άλλαξε ριζικά, αφού το Skinny έχει πλέον ένα στυλ πιο ανάλαφρο, με επιρροές από τη Πορτογαλία (σ.σ. εννοώντας φυσικά τα χαρακτηριστικά πλακάκια με τα ωραία μοτίβα, αλλά και τα πολύ ιδιαίτερα φωτιστικά).

Τα μαγαζί είναι πλέον πολύ πιο φωτεινό, ένα cool place θα έλεγα. Ακόμα και το logo μας, αν έχετε προσέξει, έγινε πιο ανάλαφρο».

Όπως μαθαίνουμε, το «νέο» Skinny θα λειτουργεί μόνο βράδυ τις καθημερινές (από τις 17.30 συγκεκριμένα, όπου θα μπορεί κάποιος να πάει για early drinks), ενώ η νέα φιλοσοφία του το θέλει να μην λειτουργεί πλέον μόνο ως εστιατόριο, αφού θα προσφέρεται και για night out (θα μένει ανοικτό ως τις 02.00, με μουσική από DJs).

Καθημερινά στο μαγαζί θα φιλοξενείται ένας DJ, με πολλούς εξ αυτών να έρχονται από την Ελλάδα ειδικά για να βρεθούν πίσω από τα decks του Skinny Fox.

Τα Σαββατοκύριακα, παρόλα αυτά, θα λειτουργεί από το μεσημέρι. Συγκεκριμένα, το Σάββατο θα ξεκινά στις 13.00 (μέχρι τις 02.00), ενώ κάθε Κυριακή το πάρτι θα ξεκινά και πάλι στις 13.00, με φαγητό και μουσική, και θα τελειώνει στις 19.00.

Σε ότι αφορά στο επίσης ολότελα νέο μενού, το οποίο θα συνεχίσει να πατά στη διεθνή κουζίνα, πλέον όμως θα είναι πολύ πιο απλοποιημένο σε σχέση με αυτό που γνωρίζαμε, έχοντας μάλιστα τη λογική του sharing.

Αν μετά απ’ όλα αυτά που διάβασες σού άνοιξε η όρεξη για ποιοτική διασκέδαση, που θα συνδυάζει ωραίες γεύσεις, δροσιστικά κοκτέιλ (εκ των οποίων και τα 6 signature) και ανεβαστική μουσική, και φυσικά αν ανυπομονείς να δεις τη νέα εικόνα του αγαπημένου μαγαζιού, μάθε πως το επίσημο opening θα γίνει την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου.

Info
Τηλ. 22256070
Μενάνδρου 14, Λευκωσία
Δ-ΠΑΡ 17.30-02.00, Σ 13.00-02.00, Κ 13.00-19.00