ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μαθήματα στιχουργικής από έναν καταξιωμένο στιχουργό

NEWSROOM WIZ-GUIDE

Έτσι καθώς δρομολογούμε το 2023, έτσι καθώς ετοιμάζουμε τις αποσκευές μας για τη νέα χρονιά, κάποιοι απο μας χαρτογραφούμε τα νέα δημιουργικά μας ταξίδια! Τα δικά μας ταξίδια είναι οι λέξεις, οι στίχοι, τα τραγούδια, τα κουπλέ, τα ρεφρέν, τα συναισθήματα...

Με πολλή χαρά ανακοινώνουμε τα νέα εργαστήρια Στιχουργικής με τον Πόλυ Κυριάκου τον Ιανουάριο!

Ο γνωστός στιχουργός Πόλυς Κυριάκου διοργανώνει δύο νέες σειρές Εργαστηρίων Στιχουργικής που θα αρχίσουν τον Ιανουάριο του 2023.

Το πρώτο (διαδικτυακό) εργαστήρι θα αρχίσει την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου στις 8:30 μ.μ. μέσω της πλατφόρμας Zoom, και θα φιλοξενεί άτομα από την Ελλάδα, την Κύπρο και όλο τον κόσμο.

Το δεύτερο Εργαστήρι θα πραγματοποιηθεί (δια ζώσης) το Σάββατο 7 Ιανουαρίου στις 10:00 π.μ. στη Λευκωσία, και θα φιλοξενεί άτομα που ζουν στην Κύπρο.

Δεν χρειάζονται πολλές συστάσεις για να σκιαγραφήσουν τον Πόλυ Κυριάκου. Η μακροχρόνια στιχουργική του πορεία στην Ελληνική δισκογραφία έχει ως αποτέλεσμα πολλά τραγούδια του που αγαπήσαμε, τραγούδια που κράτησαν στον χρόνο και μας συντροφεύουν. Τραγούδια όπως τα "Διόδια", το "Άγρια Θάλασσα", το "Κερύνεια μου", το "Ποιο παραμύθι να βρω", το "Πως δεν μ αγάπησες το ξέρω" και πολλά άλλα.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες. Στα εργαστήρια μπορούν να συμμετέχουν αρχάριοι και προχωρημένοι κάθε ηλικίας.
Τα Εργαστήρια Στιχουργικής έχουν διάρκεια 12 εβδομάδων.

Όσοι ενδιαφέρεστε να λάβετε μέρος ή από την Κύπρο ή από την Ελλάδα και το εξωτερικό, επικοινωνήστε για εγγραφή και ενημερώστε σε ποιο από τα δύο εργαστήρια θα θέλατε να συμμετέχετε, στέλνοντας ταυτόχρονα μερικά δείγματα στίχων σας!

Email:
Creativewriting_gr@yahoo.com
Facebook: Εργαστήρι Στιχουργικής Πόλυς Κυριάκου
Τηλέφωνο:
0035799497562