ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μετά την εντυπωσιακή ανακαίνιση το Hugo Restaurant Bar ανοίγει ξανά τις πόρτες του!

WIZ TEAM

Με αφοσίωση στη διατήρηση της αισθητικής και της ωραία ατμόσφαιρας που το χαρακτηρίζει, το Hugo Restaurant Bar συνδυάζει baroque στοιχεία με αέρα Αναγέννησης, δημιουργώντας έναν χώρο που σε κερδίζει από την πρώτη στιγμή. Σε ένα μοντέρνο περιβάλλον με κομψά στοιχεία στη διακόσμηση, προσφέρεται για εξόδους που συνδυάζουν φαγητό και ποτό.

Στο Hugo Restaurant Bar η γαστρονομία γίνεται τέχνη και προσφέρει μια σύγχρονη γαστρονομική εμπειρία που συνδυάζει τις πλούσιες γεύσεις της Μεσογείου με διεθνείς επιρροές.

Η to-share φιλοσοφία επιτρέπει να μοιραστούμε τις γευστικές ανακαλύψεις, δημιουργώντας έναν δεσμό μέσα από το φαγητό. Επιπλέον, η ποικιλία των κρασιών και των signature cocktails θα σας ταξιδέψουν σε μια παγκόσμια γευστική περιπέτεια.

Επιπλέον, για όσους αναζητούν διασκέδαση, τo Hugo φιλοξενεί συχνά καλλιτέχνες για live εμφανίσεις καθώς και καταξιωμένους DJs από Ελλάδα και Κύπρο. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, το Hugo μεταμορφώνεται σε έναν χώρο διασκέδασης με DJ sets και πάρτι που δεν χάνονται!

Info
Τηλ. 22 250035
Αγίου Νικολάου 59, Έγκωμη
Facebook: https://www.facebook.com/hugowinebar
Instagram: https://www.instagram.com/hugo_restaurantbar/