ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μετά το Theta, ο σεφ Μιχάλης Νουρλόγλου υπογράφει άλλο ένα μενού στη Λάρνακα

WIZ TEAM

Δεύτερη συνεργασία της Manitaras Group με τον πολυβραβευμένο Ελλαδίτη σεφ, στο Alchemies αυτή τη φορά. Ο Νουρλόγλου, ως γνωστό, έχει δημιουργήσει με μεγάλη επιτυχία το μενού του Theta Mediterranenan στα Περβόλια Λάρνακας.

Το γνωστό καφεστιατόριο στο κέντρο της Λάρνακας εισέρχεται δυναμικά στην καινούργια χρονιά, με ολοκαίνουρια μαγειρική φιλοσοφία και ένα νέο μενού το οποίο φέρει την υπογραφή του καταξιωμένου και πολυβραβευμένου Ελλαδίτη σεφ Μιχάλη Νουρλόγου.

Η Manitaras Group και ο γνωστός chef συνεργάζονται λοιπόν για δεύτερη φορά. Μετά την επιτυχημένη συνεργασία τους στη δημιουργία του μενού στο εστιατόριο THETA MEDITERRANEAN στα Περβόλια Λάρνακας (το οποίο όπως και το Alchemies, ανήκει στον όμιλο Manitaras Group), ο γνωστός σεφ, έρχεται για να αναλάβει την αλλαγή της φιλοσοφίας της κουζίνας και τη δημιουργία καινούριου μενού στο καφεστιατόριο ALCHEMIES, στην πλατεία Ερμού, στη Λάρνακα.

Ο Μιχάλης Νουρλόγλου έχει βραβευτεί με έξι  χρυσούς σκούφους. Ασχολείται επαγγελματικά με τη μαγειρική εδώ και 18 χρόνια, στην διαδρομή της οποίας πέρασε από εμβληματικές κουζίνες της Ελλάδας, όπως αυτές της Σπονδής και του Πιλ Πούλ, αλλά και του εξωτερικού, στη Δανία και στη Νέα Υόρκη. Σήμερα είναι ο chef του εστιατορίου Premiere στο ξενοδοχείο Intercontinental στην Αθήνα, ενώ παράλληλα διδάσκει στη σχολή μαγειρικής Le Monde. Έχουμε απολαύσει φαγητό του, στο Alemagou στη Μύκονο, στο Brunello, στο Brutus και στο Brasserie Lorrain στο Κολωνάκι, στο Barollo στο Νέο Ψυχικό και σε άλλα πολλά.

Το αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας θα μπορεί να το απολαύσει το κοινό, το αμέσως επόμενο διάστημα. Ζήστε λοιπόν μια υπέροχη εμπειρία στο μοναδικό χώρο του Alchemies απολαμβάνοντας μοναδικά γεύματα καθ’ όλη την διάρκεια της μέρας.

Το Alchemies βρίσκεται στη στοά Κύζη, πλατεία Ερμού 106 - 108, Λάρνακα