ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μετράμε αντίστροφα για την έναρξη της Παραμυθούπολης Χριστουγέννων

WIZ TEAM

H πρωτεύουσα ετοιμάζεται να φορέσει τα γιορτινά της και να υποδεχτεί την αγαπημένη μας Παραμυθούπολη των Χριστουγέννων.

Την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου  η Τάφρος Ντ’ Αβίλα θα μεταμορφωθεί σε ένα άκρως χριστουγεννιάτικό λούνα παρκ, με φανταχτερά στολίδια και σύγχρονα και εντυπωσιακά παιχνίδια, που θα καταπλήξουν μικρούς και μεγάλους, καλωσορίζοντας την πιο όμορφη, πιο λαμπερή, πιο παιχνιδιάρικη, μα και πιο ζεστή εποχή του χρόνου! Η Παραμυθούπολη θα είναι ανοιχτή τις καθημερινές από τις 15.00 μέχρι τις 00.00 και Σαββατοκύριακα από τις 10.00 πρωί μέχρι τις 00.00. 

Το απόλυτο χριστουγεννιάτικο σκηνικό θα προσθέσει τη «μαγεία» που όλοι χρειαζόμαστε στην καθημερινότητά μας την περίοδο των γιορτών και θα παραμείνει ανοιχτό μέχρι την Κυριακή 8 Ιανουαρίου!  Για 52 ολόκληρες μέρες, στον χώρο θα υπάρχουν χριστουγεννιάτικα σπιτάκια με κάθε λογής λιχουδιές και αρώματα από όλο τον κόσμο!

Τα γιορτινά της θα «φορέσει» φέτος και η Λάρνακα, αφού ετοιμάζεται να υποδεχτεί για πρώτη φορά την Παραμυθούπολη την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου με εντυπωσιακά παιχνίδια και με τη μεγάλη ρόδα να δίνει μια αλλιώτικη νότα. Η Παραμυθούπολη Λάρνακας θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι την Κυριακή 8 Ιανουαρίου.

Επίτιμος προσκεκλημένος και φέτος δεν θα είναι άλλος από τον αγαπημένο Άγιο των παιδιών, τον Άγιο Βασίλη που ετοιμάζει ήδη τις βαλίτσες του από το χωριό του, το μακρινό Ροβανιέμι της Φινλανδίας, για να καταφθάσει στην Κύπρο. Μαζί θα είναι οι βοηθοί του και οι τάρανδοί του!

Μετρήστε μαζί μας αντίστροφα για τις πιο όμορφες χριστουγεννιάτικες ημέρες που θα ζήσουμε.