ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Μια αγκαλιά για τα παιδιά» - Συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Για τα παιδιά της Επαρχίας Αμμοχώστου.

Αυτά τα Χριστούγεννα γινόμαστε όλοι μαζί «Μια αγκαλιά για τα παιδιά» και γεμίζουμε τα καλάθια αγάπης του ΚΕΠΑ Άγιος Χριστόφορος, στο Παραλίμνι, ώστε ο Άγιος Βασίλης να χαρίσει τα απαραίτητα στο κάθε παιδάκι που έχει ανάγκη.

Η πανδημία αλλά και η ακρίβεια έχει επηρεάσει δεκάδες οικογένειες στην Ελεύθερη Επαρχία Αμμοχώστου με αποτέλεσμα, ο αριθμός των δικαιούχων του ΚΕΠΑ, που από το 1996 βοηθά δυσπραγούντες συνανθρώπους μας με διάφορους τρόπους, να πολλαπλασιαστεί. Το καλάθι αγάπης δίνεται σε περίπου 300-400  οικογένειες κάθε μήνα στην επαρχία Αμμοχώστου και είναι σημαντικό για την επιβίωση των οικογενειών αυτών και την ευημερία των παιδιών που χρειάζονται βοήθεια.

Η Αrazo Real Estate που δραστηριοποιείται στο Παραλίμνι και στη Λάρνακα, θέλοντας να βοηθήσει τα παιδιά, ώστε να ζήσουν τις γιορτές των Χριστουγέννων στο σπίτι με την οικογένεια τους, απολαμβάνοντας την οικογενειακή θαλπωρή και τη χαρά των γιορτών, στηρίζει το φιλανθρωπικό έργο του ΚΕΠΑ Άγιος Χριστόφορος και καλεί τον κόσμο να ενισχύσει αυτή την προσπάθεια.

Έτσι διοργανώνει την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου, συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για τις οικογένειες με παιδιά που στηρίζει το ΚΕΠΑ Άγιος Χριστόφορος, στην Πλατεία Αγίου Γεωργίου, στο κέντρο του Παραλιμνίου, από τις 14.00 ως τις 17.00, με σκοπό να γίνουμε όλοι μαζί «Μια αγκαλιά για τα παιδιά».

Εκεί, ο Άγιος Βασίλης θα περιμένει τα παιδιά που θα έρθουν μαζί με τους γονείς τους για να παραδώσουν τα είδη πρώτης ανάγκης στους εκπροσώπους του ΚΕΠΑ Άγιος Χριστόφορος, ενώ μέσω ενός live link θα δίνεται γιορτινή ατμόσφαιρα στην εκδήλωση.

Οι άμεσες ανάγκες του ΚΕΠΑ για τα γιορτινά καλάθια αγάπης που θα δοθούν σε οικογένειες με παιδιά είναι οι εξής:

Παιδικά πανάκια: νούμερο 3, νούμερο 4, νούμερο 5 και νούμερο 6
Παιδικά γάλατα: Νούμερο 3, νούμερο 4 και νούμερο 5
Παιδικές τροφές: (farine lacte, φρουτόκρεμες)
Μωρομάντηλα
Γάλα μακράς διαρκείας
Παιδικά παιχνίδια (μικρά δωράκια)

Διοργάνωση: Out of the Blue Creative Communications

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τις Μαριλένα Ιεροδιακόνου - 99304432 και  Βαρβάρα Γεωργιάδου - 99488863