ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μια βραδιά Soul, Funk & Blues στο Savino Live

WIZ TEAM

Ένα live με τους Erika Soteri και Alexis Sunder, δύο καλλιτέχνες που τον τελευταίο χρόνο εξελίχθηκαν σε βασικούς παίκτες στη μουσική σκηνή του νησιού.

Η «Emerald Live» παρουσιάζει στο Savino Live ένα event με old school vibes, με ένα new school twist, παρουσιάζοντας soulful classics, electric funk grooves, delicious blues, αλλά και RnB μελωδίες.

Η Erika Soteri είναι μια ερμηνεύτρια, τραγουδίστρια-τραγουδοποιός, της οποίας ο ήχος χαρακτηρίζεται ως ρετρό, αλλά με μια μοντέρνα αίσθηση. Στην ουσία αποτελεί μια μίξη Soul, Jazz, Funk και RnB ήχων. Το ντεμπούτο της το έκανε το 2018 με το τραγούδι «Pablo», ενώ ακολούθως συμμετείχε στο The Voice of Greece, το 2019, όπου είχε εξαιρετική πορεία. Έκτοτε, η Erika έχει κυκλοφορήσει αρκετά επιτυχημένα single, συμπεριλαμβανομένου του «Caramel Cream», ενώ έχει εμφανιστεί με τη μπάντα της σε φεστιβάλ και χώρους σε όλη την Κύπρο, την Ελλάδα και το Ηνωμένο Βασίλειο. Το ντεμπούτο EP της πρόκειται να κυκλοφορήσει το 2023.

Η μπάντα:
Τραγούδι: Έρικα Σωτήρη
Μπάσο: Max Daniels
Τύμπανα: Kris Grecian
Κιθάρα: Ανδρέας Επαμεινώνδα

Ο Alexis Sunder, μετά την πρόσφατη κυκλοφορία του ντεμπούτου EP του και την εμφάνισή του στο Φεστιβάλ Fengaros το καλοκαίρι, επιστρέφει μαζί με τη μπάντα του στο Savino Live. Ο ήχος του μελωδικός, αποτελώντας μια μείξη soul και funk grooves.

Τραγούδι/κιθάρα: Alexis Sunder
Κιθάρα: Ανδρέας Επαμεινώνδα
Τύμπανα: Φραγκίσκος Πετρίδης
Μπάσο: Ανδρέας Παπαγεωργίου

Info
Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2022
Savino Live, 22.00
Watkins 1, Λαϊκή Γειτονιά, Λάρνακα
Εισιτήρια €10
Κρατήσεις 99426011