ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μια δυνατή συναυλία στο πιο απρόσμενο location

WIZ TEAM

Εκεί που ξεκίνησαν όλα! Ο Τερλικκάς και οι Fuzz Bus στον Κασκαντέρ.

«Θα παίξουμε στο αγαπημένο μας μπαρ στις 25 Σεπτεμβρίου. Ο Κασκαντέρ είναι το μέρος όπου γεννήθηκε η ιδέα για αυτό το πρότζεκτ, οπότε μετά από μια επιτυχημένη χρονιά και ένα άλμπουμ που βρίσκεται στα σκαριά, θέλουμε να διοργανώσουμε αυτό το ξεχωριστό σόου για τους λίγους που είναι πρόθυμοι να κάνουν το ταξίδι. Θα είσαι εκεί;».

Με αυτή τη λιτή ανάρτηση οι Fuzz Bus ανακοινώνουν το επερχόμενο live στο υπέροχο αυτό μπαρ στα Λύμπια, το οποία συγκαταλέγεται στη λίστα του Wiz με τα Wiz 50 Best Bar.

Η παράσταση του εμβληματικού Κύπριου καλλιτέχνη Μιχάλη Ττερλικκά και των μοναδικών jazz rockers Fuzz Bus, μετά την τεράστια επιτυχία για δύο συναπτά έτη στο Φεστιβάλ Φέγγαρος, αλλά και τις χειμερινές τους συναυλίες, επιστρέφουν εκεί όπου ξεκίνησαν όλα.

Θυμίζουμε ότι τους Fuzz Bus αποτελούν οι Ερμής Μιχαήλ στην κιθάρα, Αντρέας Παντελή στα πλήκτρα, Λευτέρης Μουμτζής στο μπάσο και Νικόλας Τσαγγάρης στα τύμπανα, και πως μέσω του πρότζεκτ αυτού παρουσιάζουν μια φρέσκια εκδοχή κυπριακών παραδοσιακών κομματιών όπως «Τρεις ελιές τζαι μια τομάτα», «Η βράκα», «Ασιερόμπασμα», καθώς και άλλα λιγότερο γνωστά τραγούδια.

Info
Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2024
Κασκαντέρ, 21.30
Λύμπια, επ. Λευκωσίας
Είσοδος €10