ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μια εξαιρετική πρόταση εξόδου (για φαγητό και ποτό) στο κέντρο της Λάρνακας

WIZ TEAM

Πιάτα μεσογειακής κουζίνας εμπλουτισμένα με σύγχρονες πινελιές, αλλά και εκλεκτά ποτά, σε ένα gastrobar που αποτελεί μια από τις πιο δυνατές πρόσφατες αφίξεις στη Λάρνακα.

Είτε ψάχνετε για ένα ρομαντικό δείπνο για δύο, είτε για βραδινή έξοδο με φίλους, είτε για ένα επαγγελματικό δείπνο, το Dimora Gastrobar αποτελεί τον ιδανικό προορισμό, αφού πρόκειται για ένα εστιατόριο που μπορεί να προσφέρει μια ιδιαίτερη γαστρονομική εμπειρία, πάντοτε μάλιστα έχοντας ένα party mood.

Σε έναν χώρο που χαρακτηρίζεται από απόλυτη φινέτσα, κομψότητα και άνεση, μπορείτε να απολαύσετε γεύσεις μεσογειακές, μέσα από πιάτα φτιαγμένα με φρέσκα υλικά, ικανά να ικανοποιήσουν κάθε γευστική απαίτηση (pasta, σαλάτες, στέκια, burger κ.α.). Μαζί θα απολαύσετε και το ποτό σας, επιλέγοντας μέσα από μια μεγάλη γκάμα κρασιών, signature κοκτέιλ και άλλων spirits. Το έμπειρο προσωπικό του εστιατορίου είναι πάντα σε εγρήγορση, προτείνοντας τον τέλειο συνδυασμό φαγητού και ποτού.

Χρησιμοποιώντας καθημερινά τα πιο φρέσκα υλικά, το Dimora Gastrobar διασφαλίζει ότι κάθε μπουκιά είναι τόσο νόστιμη όσο και οπτικά εντυπωσιακή. Πρώτα χορταίνει το μάτι και μετά το στομάχι.

Κάθε έξοδος στο Dimora, το οποίο στεγάζεται στο πανέμορφο Νικολαΐδειο Αρχοντικό στο κέντρο της Λάρνακας, θα μπορούσε να είναι και ένα party!


Info
Τηλ. 24642494
Νικόλαου Λανίτη 27Α, Λάρνακα
ΤΡ-ΠΑΡ 12.00-23.00, Σ&Κ 11.00-23.00