ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Μια ιστορία αγάπης» του Αλέξις Μιχαλίκ έρχεται στο ΘΟΚ

WIZ TEAM

Ξεκίνησαν οι δοκιμές για την τρίτη παραγωγή της Νέας Σκηνής του ΘΟΚ Μια ιστορία αγάπης του Αλέξις Μιχαλίκ, σε σκηνοθεσία Ελένης Αναστασίου. Η πρώτη παράσταση του έργου θα δοθεί την Παρασκευή 5 Απριλίου 2024.

Η Κάτια και η Ζυστίν βιώνουν τον απόλυτο έρωτα. Το ξεκίνημά τους είναι ειδυλλιακό. Η Ζυστίν επιθυμεί ένα παιδί και η Κάτια μένει έγκυος με εξωσωματική γονιμοποίηση.
Λίγες μέρες πριν από τη γέννηση της κόρης τους, η Ζυστίν εξαφανίζεται και δώδεκα χρόνια αργότερα ο Γουίλιαμ, ο αδελφός της Κάτια, την εντοπίζει και της κάνει μια πρόταση που θα ανατρέψει τη μοίρα όλων.

Το έργο του Γάλλου συγγραφέα και ηθοποιού Αλέξις Μιχαλίκ, βραβευμένο με τέσσερα βραβεία Molière το 2020, πραγματεύεται ένα θέμα απτό και αρκετά γνώριμο: τον τρόπο με τον οποίο η αγάπη καταφέρνει να αλλάξει τη ζωή μας και να της δώσει αξία. Μια ιστορία αγάπης, λοιπόν, με έντονα συναισθήματα, συγκρούσεις, αδιέξοδα, διλήμματα, εκπλήξεις, χαρές και λύπες, αποτυπωμένη με τρυφερότητα, σαρκασμό και, πάνω απ’ όλα, χιούμορ.

Η σκηνοθέτρια Ελένη Αναστασίου και οι συνεργάτες της καλούνται να αναδείξουν μέσα από την απλότητα και τη φρεσκάδα της σύγχρονης γλώσσας του έργου τις ποικίλες εκφάνσεις της ζωής και του καίριου συστατικού της: της αγάπης.

Ταυτότητα παράστασης

Μετάφραση: Αντώνης Γαλέας
Σκηνοθεσία: Ελένη Αναστασίου
Μουσική: Μαρία Γούβαλη-Νάσια Θεράποντος
Σκηνικά: Έλενα Τερέπεη
Κοστούμια: Σοφία Μαυρομιχάλη
Κίνηση-Χορογραφία: Ήβη Χατζηβασιλείου
Σχεδιασμός φωτισμών: Γεώργιος Κουκουμάς
Βοηθός σκηνοθέτριας: Ελένη Νικολάου

Παίζουν: Γρηγόρης Γεωργίου, Σαββίνα Γεωργίου, Ηλιάνα Κάκκουρα,
Παναγιώτα Παπαγεωργίου, Ελένη Σιδερά

Παραστάσεις

Λευκωσία: Θέατρο ΘΟΚ, Νέα Σκηνή
Από 5 Απριλίου 2024
Παρασκευή, Σάββατο στις 20:30 και Κυριακή στις 18:00

Φωτογραφίες: Θεοδώρα Ιακώβου / Θα βρείτε φωτογραφικό υλικό στον πιο κάτω σύνδεσμο: https://we.tl/t-pcvYi21Ei7  [σε περίπτωση που δεν ανοίγει αντιγράψετε το σύνδεσμο και κάντε τον επικόλληση στη γραμμή διευθύνσεων (web search)]