ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μια μαγευτική βραδιά κάτω από τον έναστρο ουρανό με τον Στέφανο Κορκολή

WIZ TEAM

Το ξενοδοχείο Cavo Zoe Seaside Hotel στον Πρωταρά σε συνεργασία με το Δίκτυο Εθελοντών Λευκωσιάζω για ακόμα μια φορά ενώνουν δυνάμεις για μια μαγευτική συναυλία με τον Στέφανο Κορκολή στις 4 Αυγούστου στις 8μμ πλάι στο κύμα και κάτω από τον έναστρο Αυγουστιάτικο ουρανό.

Οι διοργανωτές, θέλοντας να συμβάλουν στο έργο του συνδέσμου «Ένα Όνειρο Μια Ευχή», θα εκπληρώσουν κατά τη διάρκεια της βραδιάς την ευχή ενός παιδιού, στο πλαίσιο του προγράμματος του συνδέσμου για ψυχολογική υποστήριξη των παιδιών που υποφέρουν από διάφορες μορφές καρκίνου, που είναι πάρα πολύ αναγκαία για τη θεραπεία τους.

Ο Στέφανος Κορκολής, ο αγαπημένος συνθέτης και ερμηνευτής, θα παρουσιάσει στους κήπους του Cavo Zoe Seaside Hotel μια μουσική αναδρομή στο σύνολο του έργου του. Έχοντας στο πλευρό του την εξαιρετική ερμηνεύτρια, Σοφία Μανουσάκη θα ερμηνεύσουν τόσο δικές του επιτυχίες όσο και τραγούδια που έχει γράψει για σπουδαίους τραγουδιστές όπως οι Δημήτρης Μητροπάνος, Άλκηστις Πρωτοψάλτη, Νάνα Μούσχουρη, Γιώργος Νταλάρας, Δήμητρα Γαλάνη, Μαρινέλλα, Μάριος Φραγκούλης, Πάνος Μουζουράκης, Γιώτα Νέγκα και Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Το μουσικό αυτό οδοιπορικό, θα αναδείξει παράλληλα τις συγγένειες ανάμεσα στις συνθέσεις του Στέφανου Κορκολή και σε μουσικά ακούσματα από όλο τον κόσμο, όπως για παράδειγμα στο «The man I love » του George Gershwin και το «Libertango» του Astor Piazzolla.

Πληροφορίες: 99932933 & 23730500

Κρατήσεις: www.cavozoe.com 

Λόγω περιορισμένης διαθεσιμότητας.Η προσέλευση στην εκδήλωση θα γίνεται μονο με κράτηση.

Τιμές:
- Τραπεζι VIP: €50/ άτομο
- Τραπεζι απλό: €30/ άτομο

Στις πιο κάτω τιμές περιλαμβάνεται 1 φιάλη κρασί ανά δυο άτομα καθώς και finger food plater (ζεστό και κρύο)

Χορηγός επικοινωνίας: Love Radio