ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Μια Νεράιδα στο Δασάκι» στα ράφια της Read Library

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το ψηφιακό βιβλίο διανέμεται από την εφαρμογή Read Library στην τιμή των 7,99 €.

Αγοράστε το ψηφιακό βιβλίο εδώ.

​Κατεβάστε την εφαρμογή,
για iOS εδώ,​
για Android εδώ.

Το 1974, άνθρωποι από όλα τα μήκη και τα πλάτη της Κύπρου ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με τον Αττίλα. Η οικογένεια της Αγγελικής βρήκε προστασία στο Δασάκι της Άχνας. Εκεί θα γνωρίσει τη νεράιδα του δάσους, που θα δώσει στην Αγγελική μία σημαντική αποστολή και θα την βοηθήσει μαζί με τα άλλα παιδιά να μην χάσουν την παιδικότητά τους. Παρά τον πόνο της απώλειας, οι κάτοικοι του καταυλισμού με την πίστη τους στον Θεό, τόλμη και αυτοπεποίθηση, καταφέρνουν να ορθοποδήσουν και να αναγεννηθούν!

Ένα παραμύθι για μικρούς και μεγάλους βασισμένο σε αληθινές ιστορίες, που ξυπνάει αναμνήσεις από τις δύσκολες ημέρες που πέρασε ο τόπος μας.

Ο Αντώνης Κατσαρός γεννήθηκε την 12η Σεπτεμβρίου του 1977 στην Κόρινθο όπου και μεγάλωσε . Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στην Χαλκίδα και το 2005 παντρεύτηκε και μετακόμισε μόνιμα στην Κύπρο, όπου ζει και εργάζεται ως δημοσιογράφος.
Ξεκίνησε τα συγγραφικά του βήματα από πολύ μικρή ηλικία, εμπνευσμένος από μία σειρά παραμυθιών, που του είχε κάνει δώρο ο πατέρας του. Στην Κύπρο, όμως, μεγάλωσε η όρεξη του για την συγγραφή και ξεκίνησε να στέλνει κείμενά του σε εφημερίδες, περιοδικά και εκδοτικούς οίκους. Κείμενά του έχουν εκδοθεί σε συλλογές διηγημάτων σε Κύπρο, Ελλάδα και Αμερική. Η πρώτη προσωπική του συλλογή διηγημάτων «Χτύποι της Νύχτας» κυκλοφόρησε το 2016. Το παραμύθι του «Μια Νεράιδα στο Δασάκι», για μικρούς και μεγάλους, με θέμα την τουρκική εισβολή και την προσφυγιά του 1974 κυκλοφόρησε το 2020.
Το συγγραφικό στυλ του Αντώνη δεν μπαίνει σε «καλούπια». Αν και η βάση του είναι η φαντασία, μπορεί να κινηθεί από το ένα είδος στο άλλο, χωρίς να βάζει περιορισμούς στον εαυτό του. Εξάλλου αυτή η καλλιτεχνική του ανησυχία είναι που τον κάνει τόσο ενδιαφέρον.