ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μια όαση δροσιάς και απόλαυσης στον καταπράσινο Κόρνο

WIZ TEAM

Με φόντο το δάσος της περιοχής, μπορείτε να χαλαρώσετε κάνοντας το μπάνιο σας σε μια μεγάλη πισίνα, να πιείτε παγωμένη μπίρα ή κοκτέιλ και να απολαύσετε πολύ καλό φαγητό.

Το vibe στο Cosmopolis είναι πάντα ωραίο, καθότι ειδικά τα καλοκαίρια και ειδικά τα σαββατοκύριακα, ουκ ολίγοι κάτοικοι της περιοχής αλλά και κόσμος από τις πόλεις που αποζητά κάτι εναλλακτικό, μαζεύονται στις ξαπλώστρες ξέροντας πως εκεί μπορούν να περάσουν όμορφα σε ένα δροσερό στέκι με φόντο τα φοινικόδεντρα αλλά και το δάσος στο βάθος.

Στο μενού του The Bar & Grill, όπως ονομάζεται το εστιατόριό του, θα βρείτε όλα τα είδη σχάρας (σουβλάκι, παϊδάκια, κοτόπουλο κ.λπ), μακαρονάδες, σνακ, ψαρικά, vegetarian επιλογές, burgers με 100% βοδινό που φτιάχνουν οι ίδιοι, ακόμα και sushi.

Επιπλέον, τα πρωινά στο Cosmopolis προσφέρεται brunch και καλός καφές, pancakes, βαφλάκια, αλλά και γλυκά της ημέρας το καλοκαίρι, όπως panna cotta, προφιτερόλ, τάρτες, bannoffee.

Σε αυτό τον ιδιαίτερο πολυχώρο, που φέτος συμπληρώνει μια δεκαετία, μπορείτε επίσης να πάτε διαμονή, για παιχνίδι στον παιδότοπο και τα γήπεδα, αλλά και για συνέδρια και εκδηλώσεις.

Info
Τηλ. 70001117
Μακεδονίας 19Α, Κόρνος
Δ-Σ 8.00-22.30