ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μια περιβαλλοντική έκθεση τέχνης στο λόμπι του NYX Hotel Limassol

WIZ TEAM

Το NYX Hotel Limassol αποκτά Green Makeover με έκθεση Eco-Art.

Το City Friends Club, μια μη κερδοσκοπική φιλανθρωπική οργάνωση, σε συνεργασία με την επιμελητική ομάδα ARTNOW, ανακοινώνουν την NYX5R, μια περιβαλλοντική έκθεση τέχνης στο λόμπι του NYX Hotel Limassol, από την Leonardo Hotels.

Το NYX5R παρουσιάζει ταλαντούχους ντόπιους καλλιτέχνες που μεταμορφώνουν τα ανακυκλωμένα υλικά σε εκπληκτικά έργα τέχνης. Αυτή η έκθεση φωτίζει τα περιβαλλοντικά ζητήματα και τον τρόπο με τον οποίο οι ανθρώπινες ενέργειες επηρεάζουν το περιβάλλον μας. Ο στόχος είναι να εμπνεύσει όλους να έχουν θετικό οικολογικό αντίκτυπο υιοθετώντας τις 5 βασικές αρχές: ανακύκλωση, επαναχρησιμοποίηση, μείωση, επαναχρησιμοποίηση και απόρριψη.

Η έκθεση NYX5R εγκαινιάζεται στις 25 Νοεμβρίου και είναι η συνέχεια της περιβαλλοντικής έκθεσης τέχνης RE:SOURCE, η οποία πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στο χώρο του The Warehouse το καλοκαίρι, προσελκύοντας περισσότερους από 2.000 επισκέπτες σε τρεις ημέρες. Μεταξύ των καλλιτεχνών από την Κύπρο που παρείχαν τα έργα τους για την έκθεση είναι οι Paparazzi, Φωτεινή Μιχαηλίδη, Δημήτριος Οικονόμου, Sasha Slepchuk, Masha Adamova, Iacovos Loizou, Alex Welch, OPSIS, Nata Chebarkova και Χρήστος Λοΐζου.

Η κουλτούρα του ξενοδοχείου NYX είναι μοναδική και αυθεντική, εστιάζοντας στον ανθρώπινο αντίκτυπο στο περιβάλλον με την υποστήριξη τοπικών τεχνών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων.

Το City Friends Club, με έδρα τη Λεμεσό, έχει αποστολή να κρατήσει τους δρόμους καθαρούς, να οργανώσει εθελοντικούς καθαρισμούς και να εκπαιδεύσει την κοινότητα σχετικά με την οικολογία. Ο απώτερος στόχος τους είναι να ενισχύσουν την περιβαλλοντική συνείδηση ​​και να περιορίσουν τα μελλοντικά απόβλητα στην Κύπρο.

Η ARTNOW, η επιμελητική ομάδα πίσω από αυτήν την έκθεση, ειδικεύεται στη δημιουργία και τη διαχείριση καλλιτεχνικών εκδηλώσεων με επίκεντρο τη σύγχρονη τέχνη, την προώθηση ανερχόμενων καλλιτεχνών και τη συνεργασία με συλλέκτες έργων τέχνης.

Info
Εγκαίνια 25 Νοεμβρίου 2023, 17.00-22.00
Διάρκεια: 26 Νοεμβρίου 2023 - 10 Ιανουαρίου 2024
NYX Hotel Limassol
Ανεξαρτησίας. & Χριστοδούλου Σώζου, Λεμεσός 3036
Ώρες λειτουργίας: 24 ώρες
Είσοδος ελεύθερη