ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μιλήσαμε με τον «Burger Guy» με αφορμή το νέο μαγαζί στη Λευκωσία

WIZ TEAM

Εδώ και μερικές μέρες παίζει ένα «coming soon» στα social media του brand, προϊδεάζοντάς μας για κάτι καινούργιο που έρχεται.

Μιλώντας με τον ίδιο τον Ανδρέα Τομάζου, ιδιοκτήτη του brand, μας αποκάλυψε ότι όντως έρχεται ένα νέο κατάστημα, το οποίο θα βρίσκεται στη Λευκωσία. Αν και γνωρίζουμε την ακριβή τοποθεσία, αφού έχει ήδη τοποθετηθεί ένα banner με το logo έξω από το κατάστημα, εντούτοις δεν θα την αποκαλύψουμε ακόμα και θα επανέλθουμε εντός των ημερών με νέο άρθρο.

Αυτό που μπορούμε να πούμε είναι πως το νέο κατάστημα θα λειτουργεί και για dine (θα μπορεί να φιλοξενήσει γύρω στα 100 άτομα, μέσα και έξω), και πως θα εξυπηρετεί περιοχές που δεν πήγαιναν ως τώρα τα διάσημα burgers, όπως η Δευτερά, το Τσέρι, η Λακατάμια, η Ανθούπολη, ο Αρχάγγελος, αλλά και τα Λατσιά.

Οπότε, πολύ σύντομα, το brand που ξεκίνησε πριν από τέσσερα χρόνια από το Παλιομέτοχο και ένα παλιό καφενείο και στη συνέχεια πήγε επίσης στο κέντρο της Λευκωσίας (Μέγαρο Χατζησάββα) και στο Abu Dhabi (μέσω ενός food truck), σύντομα θα σερβίρει το αυθεντικό μοσχαρίσιο burger του και τα δεκάδες sauces του και από άλλο ένα σημείο στην επαρχία Λευκωσίας.

Να σημειώσουμε τέλος ότι μέσω της συνεργασίας με την francorpme, η οποία έχει τα δικαιώματα του franchise για τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα,ΗΗνHn δεν αποκλείεται να προκύψουν κι άλλα εστιατόρια είτε στο Ντουμπάι είτε στο Abu Dhabi.

Το success story που ξεκίνησε από ένα καφενείο σε ένα χωριό συνεχίζεται!

Διαβάστε επίσης: Burger Guy: Από το Παλιομέτοχο, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by BURGER GUY (@burger__guy)