ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Milky Way»: Έκθεση φωτογραφίας της Hannah Boiko

WIZ TEAM

Η Hannah Boiko παρουσιάζει ατομική έκθεση φωτογραφίας με τίτλο «MILKY WAY» στο Κέντρο Φωτογραφίας 6x6, στη Λεμεσό.

Σχετικά με την έκθεση:

Αναφέρει η φωτογράφος: «Η ανθρώπινη ύπαρξη αποτελεί ένα ξεχωριστό μικρόκοσμο στο σύμπαν. Όλες μαζί οι ψυχές μας δημιουργούν ένα πανέμορφο μοτίβο. Ότι μας διαπερνά, δεν μας ανήκει απαραίτητα. Όταν με τόλμη αναλαμβάνουμε ρίσκα, βουτώντας σε ένα άγνωστο βυθό, εξερευνώντας νέα πεδία και ακολουθώντας την καρδιά, αυτό μας οδηγεί εκεί που είναι γραφτό να βρεθούμε.

Η φωτογραφία για τη Ηannah Boiko είναι η γλώσσα που χρησιμοποιεί για να μιλάει στον έξω κόσμο για εκείνες τις σημαντικές διαδικασίες που αποτελούν τη ζωή μας.

Η φωτογραφία την ενθαρρύνει να θέτει υπαρξιακά ερωτήματα και να αναζητεί τις δικές της απαντήσεις. Ένα είδος τέχνης μέσα από το οποίο εκφράζει τα συναισθήματά της, αλλά και ένας τρόπος να εκθέτει σε κοινή θέα τις σκέψεις τις δικές της και των άλλων. Μια συλλογική συνείδηση όπου αποθηκεύεται ολόκληρη η αλήθεια της. Η εμπειρία αυτή της θυμίζει τον γαλαξία - the Milky Way».

Σχετικά με τη φωτογράφο:

H Hannah Boiko είναι αυτοδίδακτη φωτογράφος, ποιήτρια και περφόρμερ από τη Μόσχα. Με την Κύπρο διατηρεί μια καρμική σχέση. Αποστολή της θεωρεί τη μετάδοση σημαντικών μηνυμάτων, ενώ δημιουργεί «χώρους – κάτοπτρα» μέσα από την εξάσκηση της τέχνης της. Κάπως έτσι αναζητά την ομορφιά του σύμπαντος, όπως αυτή εκφράζεται μέσα και έξω από τον άνθρωπο.

Info
Εγκαίνια Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2023
Διάρκεια έκθεσης 17 - 24  Νοεμβρίου 2023
Κέντρο Φωτογραφίας 6x6
Βασιλείου Μακεδόνος 30, Λεμεσός
Δευτέρα έως Παρασκευή 20 – 24 Νοεμβρίου, 09:00-13:00 & 16:00-19:00
Σάββατο 18 Νοεμβρίου, 09:00-14:00
Κυριακή 19 Νοεμβρίου, 16:00-19:-00
Πληροφορίες www.centreforphotography6x6.com, info@cyprus6x6.com, 25354810
Facebook | Instagram: 6x6 Centre for Photography