ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Mind, Body & Spirit Festival 2022, στο St Raphael Resort, στη Λεμεσό

WIZ TEAM

Φέτος συμπληρώνονται 20 χρόνια από το πρώτο φεστιβάλ Mind Body & Spirit στην Κύπρο.

Αναφέρεται στην ανακοίνωση των διοργανωτών:

Κοιτάζοντας πίσω, μπορούμε μόνο να νιώσουμε ευγνωμοσύνη και χαρά. Τόσες πολλές συνδέσεις έχουν δημιουργηθεί, σε τόσα πολλά επίπεδα, από τόσους πολλούς χαρισματικούς ανθρώπους που όταν αναλογίζομαστε μας συγκινεί βαθιά. Ήταν ένας μικροσκοπικός σπόρος αγάπης που φυτεύτηκε ταπεινά πριν από δύο δεκαετίες και που τώρα έχει μεγαλώσει σε κάτι πέρα από τα πιο τρελά μας όνειρα. Καθώς αυτός ο σπόρος της αγάπης μεγαλώνει, μαζί του μεγαλώνουμε και εμείς, και καθώς θα συνεχίσει να μεγαλώνει, το ίδιο θα κάνουμε κι εμείς.

Για να γιορτάσουμε, έχουμε οργανώσει πολλές εκδηλώσεις, φεστιβάλ, συγκεντρώσεις και σεμινάρια, που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια του 2022-2023!

Με μεγάλη χαρά σας προσκαλούμε στο Mind Body & Spirit Wellbeing Festival, για να γιορτάσουμε τα 20 χρόνια μας, την αγάπη για τη ζωή, την ευεξία, και την υγεία, στο St Raphael Resort & Marina, στη Λεμεσό, για ένα αξέχαστο Σαββατοκύριακο!

Διαβάστε και περάστε ευχάριστα τον χρόνο σας ξεφυλλίζοντας την 30η έκδοση του δωρεάν περιοδικού μας, ενημερωθείτε για τις παρουσίασεις και τους εκθέτες του Φεστιβαλ, βρείτε ενδιαφέρον άρθρα και ανακοινώσεις και γιορτάστε μαζί μας τα είκοσι χρόνια ίδρυσης και λειτουργίας του φεστιβάλ, με άξονα τη δημιουργία ενος ασφαλούς και άνετου περιβάλλοντος, όπου το κοινό μπορεί να εξερευνήσει, να επικοινωνήσει και να περάσει μια αξέχαστη εμπειρία

Η έκθεση του MBS προσφέρει προσωπική και πνευματική γνώση γι αυτους που ψάχνουν την εμπειρία της ευεξίας, της πνευματικότητας και του χαρίσματος της ίασης, με καινοτόμα εργαλεία και μεθόδους για μια πιο υγιεινή και ευτυχισμένη ζωή, στο φυσικό, συναισθηματικό και νοητικό επίπεδο. Θα βρείτε ευκαιρίες για εξέλιξη, ανάπτυξη, οικο-επίγνωση και μια ποικιλία από εκλεκτά προϊόντα που θα σας συναρπάσουν! Λίγες εβδομάδες πριν τα Χριστούγεννα, εμπνευστείτε και απολάυστε την αγορά δώρων για τον εαυτό σας και τους αγαπημένους σας, με επιλογές φιλικές προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο.

Τί θα βρείτε και Γιατί να επισκεφθείτε το MBS Φεστιβάλ Ευεξίας;

  •       Επισκεφθείτε πέραν των 80 MBS Εκθετών στον εκθεσιακό χώρο του MBS με μία πληθώρα υγιεινών προϊόντων, φυσικών καλλυντικών, σπιτικών επιλογών, κρυστάλλων, βιβλίων και πολλά άλλα.
  •       Παρακολουθήστε πάνω από 80 διαλέξεις και διαδραστικά εργαστήρια για να διευρύνετε τις γνώσεις και την συνειδητότητα σας σε όλα τα επίπεδα. 

Γνωρίστε τον διεθνή καλεσμένο μας Stefano Bendandi, δάσκαλο της Iyengar yoga, δοκιμάστε τους διαλογισμούς του Sadguru - Isha Foundation για ειρήνη και σύνδεση με τη φύση, μάθετε τα πάντα για την υπνοθεραπεία με την Στέλλα Δημάδη, μάθετε πώς να ζήσετε μια ζωή χωρίς άγχος με τον Δρ Στέφανο Ιωάννου, μάθετε πώς να γίνετε life coach ή πώς να εφαρμόσετε τις αρχές του Φενγκ Σούι για να ενισχύσετε την ενέργεια του σπιτιού σας με τη Sabah Khennouf, εξερευνήστε την εσωτερική αστρολογία με την Ελληνίδα καλεσμένη μας Κάλι Ρίζου, ζήστε μια ζωή ισορροπίας, ευτυχίας και νοήματος με την ευσυνειδησία (mindfulness), μάθετε τα μυστικά των τσάκρα και πώς να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σας σύστημα με θεραπευτικά βότανα. Ζήστε τον Υπερβατικό Διαλογισμό από καλεσμένη μας Vinita Jain, από την Ινδία και μάθετε πώς να προσελκύσετε αφθονία και ευημερία στη ζωή σας με τη Mary McQueen.

  •       Δάσκαλοι και σχολές θα παρουσιάζουν διάφορα είδη γιόγκα για όλους, απο αρχάριους μέχρι και πιο προχωρημένους, όπου τα παιδιά είναι ευπρόσδεκτα να λάβουν μέρος.
  •       Μουσική, κινησιοθεραπεία και χορό, για να ανέβουν οι σωματικές και πνευματικές δονήσεις.
  •       Προσωπική και πνευματική ανάπτυξη, ενεργειακοί θεραπευτές, ενδιάμεσοι (mediums), άτομα με μεταφυσικές ικανότητες, life coaches, ειδικοί στα βότανα και πολλά άλλα.
  •       Μίνι θεραπείες και Υπηρεσίες θα προσφέρονται απο τους εκθέτες μας σε ειδικές τιμές για το φεστιβάλ ευεξίας.
  •       Περπατήστε και τριγυρίστε στο χώρο την έκθεσης MBS, γνωρίστε άλλα άτομα με παρόμοιες απόψεις και νιώστε την ατμόσφαιρα χαράς και ευφορίας γύρω σας.

Πάρτε τον χρόνο σας να μετροφυλλίσετε και να διαβάσετε το περιοδικό ευεξίας μας, εμπιστευτείτε τη διαίσθηση και τα καλέσματα σας και αφήσετε την καρδιά σας να σας καθοδηγήσει.  

**Νοιαζόμαστε για το περιβάλλον. Παρακαλώ ανακυκλώστε το περιοδικό όταν πια δεν το χρειάζεστε.

Προσφέρουμε την ευγνωμοσύνη μας στις ομάδες του MBS, φίλους, ακόλουθους και συμμετέχοντες που μας στηρίζουν και μοιράζονται τις γνώσεις, το χρόνο, την αγάπη, και την εμπιστοσύνη, και κυρίως για τις ανεκτίμητες σχέσεις που χτίζουμε και μοιραζόμαστε με τον κάθε ένα από εσας ξεχωριστά στις εκδηλώσεις ευεξίας που διοργανώνουμε απο το 2002.


INFO
Σάββατο 19 και Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022, 11:00 - 20:00
St Raphael Resort & Marina, Λεμεσός

Προπώληση Εισιτηρίων Διαδυκτικά 12€ Ημερήσιο 

Ακολουθήστε τον σύνδεσμο για να κλείσετε τα εισιτήριά σας https://www.mbscyprus.com/product-category/event-tickets/

Η τιμή εισιτηρίου περιλαμβάνει όλα τα μαθήματα, τα εργαστήρια, τις διαλέξεις, τις παρουσιάσεις και τον εκθεσιακό χώρο

Σύνδεσμος για τις παρουσιάσεις: www.mbscyprus.com

Τιμή εισόδου ΜΟΝΟ για τον Εκθεσιακό χώρο, 5€

Ε: info@mbscyprus.com
T: 96382333
W: www.mbscyprus.com
FB: www.facebook.com/mindbodyspiritcyprus
IG: www.instagram.com/mindbodyspiritcyprus/


Χορηγός Επικοινωνίας: LOVE FM 100,7