ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Mουσικός Διαγωνισμός Τραγουδιού «You Are A Star 2022»

NEWSROOM WIZ-GUIDE

H New Music School & Recording Studio διοργανώνει μια πολλά υποσχόμενη μουσική βραδιά, όπου 16 νεαροί ταλαντούχοι τραγουδιστές και τραγουδίστριες θα έχουν την ευκαιρία να ξεδιπλώσουν το μουσικό τους ταλέντο και να διαγωνιστούν για την ανάδειξη του νικητή στον Παγκύπριο Μουσικό Διαγωνισμό «You Are A Star».

Η προκήρυξη του διαγωνισμού που έγινε τον Μάρτιο του 2022,  έδωσε την ευκαιρία σε άτομα ηλικίας 16 έως 40 ετών, να αναδείξουν τις φωνητικές τους ικανότητες και να λάβουν μέρος στο μουσικό διαγωνισμό «You Are A Star». Οι τελικοί φιναλίστ έχουν ήδη επιλεγεί και ανακοινωθεί επισήμως μέσω της ιστοσελίδας και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης της New Music School & Recording Studio.

Την κριτική επιτροπή θα απαρτίζουν τη βραδιά του διαγωνισμού η Γλυκερία Ανδρέου, (Καθηγήτρια Μουσικής, Μουσικός Παραγωγός, Μαέστρος), ο Ανδρέας Ιακωβίδης (Μουσικός, Παραγωγός Μουσικών Προγραμμάτων Ρ.Ι.Κ), ο Μιχάλης Χρυσάνθου (Μουσικός Παραγωγός,  Μουσικός Εκπαιδευτικός και Ιδιοκτήτης της New Music School & Recording Studio) και ο Χρίστος Μυλόρδου (Τραγουδιστής).

Οι συμμετοχές θα αξιολογηθούν από τους κριτές  και σε συνδυασμό με τη ψηφοφορία του κοινού, στο τέλος της βραδιάς, θα ανακοινωθεί ο μεγάλος νικητής.

Το πρώτο βραβείο περιλαμβάνει την ηχογράφηση πρωτότυπου τραγουδιού στο στούντιο της New Music School & Recording Studio, την προώθηση του τραγουδιού σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ηλεκτρονικά καταστήματα (iTunes, Spotify, κτλ), καθώς και πεντάμηνη υποτροφία μαθημάτων τραγουδιού ή μουσικής παραγωγής στη New Music School & Recording Studio, συνολικής αξίας €2,400.00. Παρόμοια βραβεία θα αποδοθούν στους διαγωνιζόμενους που θα κατακτήσουν την  2η και 3η θέση.

Ραντεβού λοιπόν για μια πολύ υποσχόμενη βραδιά, που θα αναδείξει τον νικητή του Παγκύπριου Μουσικού Διαγωνισμού «You Are A Star»!

Info
Παρασκευή 8 Ιουλίου 2022
Asmation Live Stage, 20.30
Διός 4, Λατσιά, Λευκωσία
Προπώληση soldoutticketbox.com
Κρατήσεις 99689876

Event page
Διάθεση εισιτηρίων:You Are A Star
από τη New Music School & Recording Studio
Ιστοσελίδα: https://www.mcnewmusic.net/urastar
Facebook: New Music School & Recording Studios
Instagram: new_music_school