ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μπουζούκια στη Λευκωσία, στο νεοαφιχθέν ΝΥΞ, με δυνατά ονόματα από Ελλάδα

WIZ TEAM

ΝΥΞ είναι η νύχτα και διαπιστώνουμε πως δεν θα μπορούσε να υπάρξει καλύτερο όνομα για να περιγράψει το νέο νυχτερινό μαγαζί της Λευκωσίας, που για την πρώτη σειρά εμφανίσεων φέρνει στο νησί την Κέλλυ Κελεκίδου και τον Λευτέρη Κιντάτο.

Το ΝΥΞ Live Experience, όπως είναι το πλήρες όνομά του, αποτελεί ένα σύγχρονο μαγαζί το οποίο ήρθε για να προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία ψυχαγωγίας και διασκέδασης, με όλα τα σύγχρονα μέσα της τεχνολογίας, ενώ παράλληλα το χαρακτηρίζει και μια πιο κλασσική νότα, χάρη κυρίως σε κάποια στοιχεία της διακόσμησής του, όπως για παράδειγμα το βελούδο.

Το ΝΥΞ βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, στη λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού (πρώην Nemea). Ο χώρος έχει ανακαινιστεί πλήρως, και το μαγαζί είναι πανέτοιμο να φιλοξενήσει το Παρασκευοσάββατο 27 και 28 Οκτωβρίου τους πρώτους θαμώνες του.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι τους Κέλλυ Κελεκίδου και Λευτέρη Κιντάτο θα διαδεχτούν στο ΝΥΞ Live Experience άλλοι καλλιτέχνες από Ελλάδα -εξίσου μεγάλα ονόματα.

Εκτός από μουσική και ποτό, το μαγαζί που έχει δημιουργηθεί στα πρότυπα των αθηναϊκών μπουζουκιών. θα προσφέρει επίσης sushi, τα οποία θα φτιάχνονται επί τόπου, ενώ όντας μπουζούκια θα προσφέρει γαρύφαλλα αλλά και υπηρεσία παρκαδόρου για το κόσμο που θα φτάνει στο κέντρο.

Info
Τηλ. 96106737
Σπύρου Κυπριανού 9, Λευκωσία
ΠΑΡ-Σ 22.30-03.00
Instagram: @nyx_liveexperience
Facebook: ΝΥΧ Live Experience