ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Murphy’s Pub για κάθε περίσταση

WIZ TEAM

Το μαγαζί στην Έγκωμη που έχει διανύσει ήδη μια πορεία πέραν των δέκα χρόνων στον χώρο της εστίασης, κατάφερε να γίνει established για πολλούς και διαφορετικούς λόγους.

Τοποθετημένη σε νευραλγικό σημείο της πόλης, η Murphy’s μπορεί να περηφανεύεται ότι το πελατολόγιό της είναι ευρύ και ετερόκλητο, αφού και το προϊόν που προσφέρει δεν περιορίζεται σε κάτι συγκεκριμένο. Παρόλο που -αυστηρά ομιλούντες- θα λέγαμε ότι η Murphys’s είναι pub, όπως εξάλλου λέει και το όνομά της, εντούτοις πέραν από το κλασσικό τετράπτυχο μπύρες-φαγητό-μουσική-ποδόσφαιρο, τα τελευταία μερικά χρόνια προσελκύει κόσμο και πέραν από τους κλασσικούς ποδοσφαιρόφιλους. Συγκεκριμένα, τα μεσημέρια και τα βράδια του weekend, αλλά και τα απογεύματα μετά τη δουλειά, στο μαγαζί συναντάς πολλές οικογένειες αλλά και παρέες φίλων να απολαμβάνουν το φαγητό και τα ποτά-ροφήματά τους.

Best sellers του μενού είναι σίγουρα τα burgers, η μπριζόλα και τα steak, ενώ το φαγητό συνδυάζεται άψογα με μπύρες, κρασιά, ποτά και κοκτέιλ.

Ειδικά η γκάμα με τις μπύρες ξεχωρίζει, αφού η Murphy’s διαθέτει τα πάντα σε draught (13 στο σύνολο), ενώ και οι επιλογές για μπύρα σε μπουκάλι κυμαίνονται μεταξύ 20-25 ετικετών. Πολύ όμως κινούνται και τα κοκτέιλ, άσχετα με το dna του μαγαζιού. Προς αυτή την κατεύθυνση βοηθάνε και τα events που διοργανώνονται στη Murphy’s κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή. Συγκεκριμένα, Παρασκευές παίζει ζωντανή μουσική με έντεχνο, λαϊκό ή pop (αναλόγως της φιλοξενούμενης μπάντας), ενώ το Σάββατο παίζει retro party με DJ.

Θα ήταν παράλειψη να μην αναφερθούμε τέλος και στη γκάμα αθλητικών μεταδόσεων που προβάλλονται στις οθόνες, αφού εκτός από ποδόσφαιρο ουκ ολίγοι πάνε στη Murphy’s για αγώνες μπάσκετ, Formula ακόμα και για rugby!

Info
Τηλ. 96313263
Αλκαίου 11, Έγκωμη
Δ-ΠΑΡ 15.00-01.00, Σ-Κ 11.00-02.00 (μέχρι 00.00 η κουζίνα)